Falešná račí polévka z ryzců - Recept z minulého století od Viléma Vrabce z Jihočeské houbařské kuchařky (1982). Polévka překvapí jemnou a pikantní chutí…
Kuřecí prsa na medu - Pár ingrediencí, které vám vykouzlí chutný, jednoduchý a zdravý oběd či večeři. Jde o osolená, okořeněná kuřecí prsa marinovaná v medové marinádě, pak opečená na pánvi, servírovaná s dušenou zeleninou a rýží.
Bedly na sádle - Bedla je oblíbená houba pro svoji delikátní chuť, obalovaná a smažená v trojobalu je houbařská klasika. Připravené přírodně, bez obalování, jen opečené na sádle, patří také k velmi oblíbeným staročeským houbovým receptům.
Houbovou směsí plněná kuřecí stehna - Kuřecí prsa se plní běžně, proč nenaplnit kuřecí stehna? Jednoduchý recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.
To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.