s rybou, dary moře
Cuketové jednohubky II.
Studené cuketové jednohubky jsou perfektní předkrm před dokonalým menu či jednohubka, se kterou oslníte na kdejaké party i ty nejmlsnější jazýčky.
Grahamové jednohubky obložené uzeným lososem a bylinkami
Z grahamového toustového chleba vykrájená kolečka, potřená máslem, posypaná nasekanými bylinkami, obložená kousky uzeného lososa.
Chuťovky na eidamu s lososem
Kostky eidamu obložené proužky uzeného lososa stočené do kornoutku, zajištěné párátky, podávané jako jednohubky.
Chuťovky rybí
Malý plátek rohlíku s očkem z kyselé ryby, ozdobený okurkou a kolečkem cibule.
Chuťovky s uzeným lososem a vejci
Bílý chléb vykrojený do koleček, namazaný máslem a pokrytý plátky uzeného lososa a vejci.
Chuťovky se sardelovými očky
Plátky rohlíků potřené ochucenou majonézou, zdobené sardelovými očky.
Jednohubky s ančovičkami
Ančovičky ve studené kuchyni jsou výborné k pikantnímu ochucení jednohubek, chlebíčků, studených předkrmů nebo salátů.
Jednohubky s drceným lososem
Jedna z variant na chutné jednohubky z koleček bílého pečiva potřených máslem a obložených drceným lososem, nakládanými hříbky, sýrem, cibulí a olivami.
Jednohubky s guacamole a lososem
Jendohubky ozdobené tradiční mexickou omáčkou vyrobenou doma, kousky lososa a zakysanou smetanou.
Jednohubky s krevetami
Plátky bagety potřené tvarohovou pomazánkou, ozdobené pažitkou a krevetami.
Jednohubky se sardelkami a cibulí
Tak tohle jsou mé nejoblíbenější silvestrovské jednohubky. Jde o kolečka rohlíků namazané máslem, obložené kolečkem cibule a kouskem sardelky.
Jednohubky z rohlíku, ančoviček s kapary a cibule
Jednohubky s ančovičkou se hodí jak k pivu, tak k vínu, ale také k bublinkám či různým míchaným nápojům. Jde o klasické jednohubky se slanou rybkou, v oleji naloženými kousky sardelí obecných, uprostřed každé je vložená kapar. Máslo jednohubkám dodá jemnost, cibule pak šmrnc a další chuťový rozměr.
Kanapky s lososovou pomazánkou
Kostičky toustového chleba ozdobené lososovou pomazánkou, okurkou, olivou a bylinkami.
Kanapky s lososovým tatarákem
Kousky tmavého chleba potřené ochuceným máslem, ozdobené tatarákem z lososa, cibulí a okurkou.
Kanapky s paté z růžového lososa, s pomerančem, cibulkou a koprem
Opečené plátky bagety doplněné o směs dužiny a kůry pomeranče a nadrobno nasekané cibulky ochucené pepřem, olovovým olejem a solí, servírované ozdobené kopečkem lososového paté a snítky kopru.
Kanapky s rajčetem, vejcem, lososem a kaviárem
Kostičky nebo kolečka z tmavého toastového chleba potřené máslem, pokladené kolečkem rajčete, vejcem a plátkem lososa, ozdobené kopečkem kaviáru, pažitkou a koprem.
Kanapky s tuňákovým krémem, artyčoky, pepřem tří barev a semínky
Recept je jen pro inspiraci. Snadno si vytvoříte nejrůznější variace tohoto receptu. Stačí sáhnout po lososovém krému, slunečnicová semínka doplnit oblíbenými ořechy, které najemno nasekáme. Namísto ostré feferonky lze použít sušená rajčata, pórek, či cibulku. Stejně tak ve výběru pečiva se meze nekladou!
Kanapky s vejcem, lososem a kaviárem
Plátky tmavého toastového chleba potřené máslem, obložené uzeným lososem, vejcem a kaviárem, zdobené snítky kopru.
Kanapky z černého toustového chleba obložené lososem, vejcem a rajčetem
Plátky černého toustového chleba nakrájené na čtvrtinky, potřené máslem, obložené plátky uzeného lososa, kolečky rajčete a vejce.
Kanapky z černého toustového chleba obložené slanečky
Kolečka z černého toustového chleba potřená máslem, obložená máčenými slanečky, ozdobená cibulí a koprem.
- 1
- 2
- Následující
reklama