rybí, s rybou
Caponata s tuňákem a bruschettou
Caponata je italské jídlo, které připomíná ratatouille. Tato zeleninová směs je skvělá především na opečených toustech nebo bagetách. Na opečených plátcích bruschetty je pak caponata nejlepší. V receptu je vložen i video recept!
Celozrnný chleba s tuňákovou pomazánkou, citrónem a polníčkovým salátem
Plátky celozrnného chleba potřené pomazánkou z tuňáka, obložené salátem z polníčku ochuceného dresinkem a kolečky karamelizovaného citrónu.
Obložená houska uzeným lososem, okurkou, bazalkou a olivami
Půlka rohlíkové bulky potřená majonézou, obložená kolečky okurek, uzeným lososem a snítky bazalky, ozdobená snítky kopru, černou olivou a chilli papričkou.
Smažené plátky veky s rybím masem
Rybí filé opečené na másle a cibulce, ochucené kořením a petrželkou, namazané na krajíce bílé veky, ty obalené v mouce, vejcích a ve strouhance, nakonec usmažené dozlatova.
Tousty plné bílkovin
Večerní chlebík obsahuje vysoké množství bílkovin a nízký obsah sacharidů, a proto si ho můžete dát bez obav i večer. Vyzkoušejte například tento recept na zapečené plátky večerního chlebíku zapečené v toustovači plněné čerstvým sýrem, pokladené plátky lososa, posypané nastrouhaným čedarem, jeden plátek pak potřený medovou omáčkou.
reklama