REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

rybí, s rybou

Caponata s tuňákem a bruschettou

Caponata je italské jídlo, které připomíná ratatouille. Tato zeleninová směs je skvělá především na opečených toustech nebo bagetách. Na opečených plátcích bruschetty je pak caponata nejlepší. V receptu je vložen i video recept!

Celozrnný chleba s tuňákovou pomazánkou, citrónem a polníčkovým salátem

Plátky celozrnného chleba potřené pomazánkou z tuňáka, obložené salátem z polníčku ochuceného dresinkem a kolečky karamelizovaného citrónu.

Obložená houska uzeným lososem, okurkou, bazalkou a olivami

Půlka rohlíkové bulky potřená majonézou, obložená kolečky okurek, uzeným lososem a snítky bazalky, ozdobená snítky kopru, černou olivou a chilli papričkou.

Smažené plátky veky s rybím masem

Rybí filé opečené na másle a cibulce, ochucené kořením a petrželkou, namazané na krajíce bílé veky, ty obalené v mouce, vejcích a ve strouhance, nakonec usmažené dozlatova.

Tousty plné bílkovin

Večerní chlebík obsahuje vysoké množství bílkovin a nízký obsah sacharidů, a proto si ho můžete dát bez obav i večer. Vyzkoušejte například tento recept na zapečené plátky večerního chlebíku zapečené v toustovači plněné čerstvým sýrem, pokladené plátky lososa, posypané nastrouhaným čedarem, jeden plátek pak potřený medovou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy