REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarský biftek z uzeného lososa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umleté nebo naškrábané plátky uzeného lososa, promíchané s cibulí, citronovou šťávou a pepřem, servírované ozdobené syrovým žloutkem a libečkem.


Ingredience:
300 guzeného lososa
1 kssyrového žloutku
1 kscibule
citronová šťáva
libeček
pepř
topinky jako příloha

Postup:

1. Plátky lososa naškrábeme nebo umeleme na strojku
2. Ochutíme pepřem a citronovou šťávou, přidáme jemně posekanou cibuli (nesolíme, uzený losos je slaný dost)
3. Vytvarujeme bochánek s důlkem, do středu dáme žloutek, posypeme nasekaným libečkem a podáváme s topinkami.

Poznámka:

Recept od pana Marounka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy