REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Uzený losos se smetanovo-koprovým dipem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uzený losos nakrájený na plátky, servírovaný s kolečky opečeného toustového chleba a smetanovo-koprovým dipem.


Ingredience:
500 gRosického tmavého toustového chleba Penam
200-250 guzeného lososa naporcovaného na plátky
1 kelímekhusté zakysané smetany (min. 15 % tuku)
1-2 kscitróny
kopr

Postup:

1. Na stůl naservírujeme uzeného lososa pokapaného citrónem
2. Opečeme toustový chléb, vyřežeme z něj kolečka a do mističky připravíme zakysanou smetanu promíchanou s koprem
3. Toustový chléb namáčíme do smetany a pojídáme spolu s lososem.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy