REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

králičí maso


Béřovický králík

Na jednotlivé porce rozkrájený králík, 24 hodin marinovaný, pak upečený v troubě doměkka, podlévaný vodou a přelévaný výpekem.

Černoušek

Králík vařený s kořenovou zeleninou a kořením a ochucený sušenými švestkami, perníkem a červeným vínem.

Ďábelský králík

Na cibuli opečené porce králíka a se zeleninou dušené doměkka.

Dušená králičí stehna s houbami

Králičí maso podušené s houbami, šalotkou, sherry a dalšími ingrediencemi.

Dušený králík

Podušený králík na žampionech se slaninou.

Grilovaný králík

Lákem napíchaný, naložený králík, ugrilovaný na ohni.

Guláš z králíka

Podušené maso z králičího předku, srdce, plic, jater a ledvinek.

Guláš z králíka II.

Králičí maso dušené na cibulovém základě s mletou paprikou, rajčatovým protlakem a dalšími ingrediencemi.

Jarní králičí stehna se zeleninou, pečené brambůrky

Na Šumavu jsme si zajeli také pro recept na velikonoční jarní králičí stehna se zeleninou do OREA Hotelu Horizont za šéfkuchařem Karlem Špinkou.

Katův králík na cibuli

Porce králíka podušené na cibulovém základě s pivem doměkka.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy