REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Guláš připravený z podušených kousků králičího masa podlitých vývarem a červeným vínem, dochucený kromě jiného houbami.


Ingredience:
750 gvykostěného králičího masa
200 ghub
3 dlčerveného vína
3 dlvývaru
4 ksstroužky česneku
4 kskuličky jalovce
2 kscibule
sladká mletá paprika
hladká mouka
sádlo
kmín
pepř
sůl

Postup:

1. Králíka vykostíme a nakrájíme na kostičky, kosti použijeme na polévku 2. Na sádle osmahneme cibuli, zasypeme sladkou paprikou a zalijeme vývarem, přidáme kostky masa, koření, česnek a dusíme pod pokličkou do poloměkka
3. Maso v hrnci dáme k jedné straně, zaprášíme moukou, přilijeme víno, přidáme houby a dusíme do měkka
4. Na závěr dochutíme pepřem a solí, jednotlivé porce podáváme ozdobené kolečky feferonky a kroužky cibule.

Doporučení:

Jako přílohu doporučujeme čerstvý chléb.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy