dušené
Ďábelský králík
Na cibuli opečené porce králíka a se zeleninou dušené doměkka.
Dušená králičí stehna s houbami
Králičí maso podušené s houbami, šalotkou, sherry a dalšími ingrediencemi.
Dušený králík
Podušený králík na žampionech se slaninou.
Guláš z králíka
Podušené maso z králičího předku, srdce, plic, jater a ledvinek.
Guláš z králíka II.
Králičí maso dušené na cibulovém základě s mletou paprikou, rajčatovým protlakem a dalšími ingrediencemi.
Jarní králičí stehna se zeleninou, pečené brambůrky
Na Šumavu jsme si zajeli také pro recept na velikonoční jarní králičí stehna se zeleninou do OREA Hotelu Horizont za šéfkuchařem Karlem Špinkou.
Katův králík na cibuli
Porce králíka podušené na cibulovém základě s pivem doměkka.
Králičí guláš
Guláš připravený z podušených kousků králičího masa podlitých vývarem a červeným vínem, dochucený kromě jiného houbami.
Králičí guláš s feferonkami
Králičí maso podušené na cibulovém základě se slaninou a dalšími ingrediencemi.
Králičí maso po maďarsku
Vykostěné králičí maso nakrájené na kousky, dušené na cibulovém základu s rajčatovým protlakem, mletou paprikou a trochou vody, ke konci dušení přidána nakrájená maďarská klobása na kolečka a šťáva z dušení zahuštěná smetanou rozmíchanou s hladkou moukou, vše dochucené pepřem a solí.
Králičí maso s karamelizovanou cibulí
Králičí maso nakrájené na nudličky, marinované, opečené ve woku, pak podušené podlité bílým vínem, servírované promíchané s orestovanou cibulí dochucenou hnědým cukrem, solí a opět vínem.
Králičí nudličky po myslivecku
Kousky králíka zprudka orestované na oleji, podlité vývarem a spolu s cibulí, rajčaty a houbami podušené doměkka, ke konci zalité borovičkou a dochucené petrželovou natí.
Králičí ragú
Stehna a naporcovaný hřbet králíka zprudka opečený na oleji, pak podušený doměkka v zaklopeném hrnci postaveném v troubě, spolu s kořenovou zeleninou a kořením, ke konci i s rajčaty, maso podlité bílým vínem.
Králičí rolky pečené na tmavém pivu
Stehna z králíka naplněná slaninou, ve tvaru rolek upečená podlitá černým pivem.
Králičí stehna se špenátem
Stehna prošpikovaná mrkví, česnekem a celerem, podušená spolu se zeleninou, dochucená bílým vínem a hořčicí, servírovaná s podušeným špenátem.
Králík cibulář
Naporcovaný králík opečený zprudka na cibulce, podušený ve vývaru z králičí hlavy a drobů, servírovaný podlitý omáčkou z výpeku.
Králík dušený na zázvoru
Osolené porce odblaněného králíka podušené na zeleninovém základě.
Králík dušený s křenem
Podušené maso z králíka se zeleninou.
Králík Mexico
Králičí maso připravené na elektrické pánvi, podušené se zeleninou, cibulí a česnekem, ochucené kečupem a smetanou.
Králík na avokádu
Králík podušený na cibulovém základě spolu s avokádem a dalšími ingrediencemi.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama