REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Ďábelský králík

Na cibuli opečené porce králíka a se zeleninou dušené doměkka.

Dušená králičí stehna s houbami

Králičí maso podušené s houbami, šalotkou, sherry a dalšími ingrediencemi.

Dušený králík

Podušený králík na žampionech se slaninou.

Guláš z králíka

Podušené maso z králičího předku, srdce, plic, jater a ledvinek.

Guláš z králíka II.

Králičí maso dušené na cibulovém základě s mletou paprikou, rajčatovým protlakem a dalšími ingrediencemi.

Jarní králičí stehna se zeleninou, pečené brambůrky

Na Šumavu jsme si zajeli také pro recept na velikonoční jarní králičí stehna se zeleninou do OREA Hotelu Horizont za šéfkuchařem Karlem Špinkou.

Katův králík na cibuli

Porce králíka podušené na cibulovém základě s pivem doměkka.

Králičí guláš

Guláš připravený z podušených kousků králičího masa podlitých vývarem a červeným vínem, dochucený kromě jiného houbami.

Králičí guláš s feferonkami

Králičí maso podušené na cibulovém základě se slaninou a dalšími ingrediencemi.

Králičí maso po maďarsku

Vykostěné králičí maso nakrájené na kousky, dušené na cibulovém základu s rajčatovým protlakem, mletou paprikou a trochou vody, ke konci dušení přidána nakrájená maďarská klobása na kolečka a šťáva z dušení zahuštěná smetanou rozmíchanou s hladkou moukou, vše dochucené pepřem a solí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy