REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Ďábelský králík

Na cibuli opečené porce králíka a se zeleninou dušené doměkka.

Dušená králičí stehna s houbami

Králičí maso podušené s houbami, šalotkou, sherry a dalšími ingrediencemi.

Dušený králík

Podušený králík na žampionech se slaninou.

Guláš z králíka

Podušené maso z králičího předku, srdce, plic, jater a ledvinek.

Guláš z králíka II.

Králičí maso dušené na cibulovém základě s mletou paprikou, rajčatovým protlakem a dalšími ingrediencemi.

Jarní králičí stehna se zeleninou, pečené brambůrky

Na Šumavu jsme si zajeli také pro recept na velikonoční jarní králičí stehna se zeleninou do OREA Hotelu Horizont za šéfkuchařem Karlem Špinkou.

Katův králík na cibuli

Porce králíka podušené na cibulovém základě s pivem doměkka.

Králičí guláš

Guláš připravený z podušených kousků králičího masa podlitých vývarem a červeným vínem, dochucený kromě jiného houbami.

Králičí guláš s feferonkami

Králičí maso podušené na cibulovém základě se slaninou a dalšími ingrediencemi.

Králičí maso po maďarsku

Vykostěné králičí maso nakrájené na kousky, dušené na cibulovém základu s rajčatovým protlakem, mletou paprikou a trochou vody, ke konci dušení přidána nakrájená maďarská klobása na kolečka a šťáva z dušení zahuštěná smetanou rozmíchanou s hladkou moukou, vše dochucené pepřem a solí.

Králičí maso s karamelizovanou cibulí

Králičí maso nakrájené na nudličky, marinované, opečené ve woku, pak podušené podlité bílým vínem, servírované promíchané s orestovanou cibulí dochucenou hnědým cukrem, solí a opět vínem.

Králičí nudličky po myslivecku

Kousky králíka zprudka orestované na oleji, podlité vývarem a spolu s cibulí, rajčaty a houbami podušené doměkka, ke konci zalité borovičkou a dochucené petrželovou natí.

Králičí ragú

Stehna a naporcovaný hřbet králíka zprudka opečený na oleji, pak podušený doměkka v zaklopeném hrnci postaveném v troubě, spolu s kořenovou zeleninou a kořením, ke konci i s rajčaty, maso podlité bílým vínem.

Králičí rolky pečené na tmavém pivu

Stehna z králíka naplněná slaninou, ve tvaru rolek upečená podlitá černým pivem.

Králičí stehna se špenátem

Stehna prošpikovaná mrkví, česnekem a celerem, podušená spolu se zeleninou, dochucená bílým vínem a hořčicí, servírovaná s podušeným špenátem.

Králík cibulář

Naporcovaný králík opečený zprudka na cibulce, podušený ve vývaru z králičí hlavy a drobů, servírovaný podlitý omáčkou z výpeku.

Králík dušený na zázvoru

Osolené porce odblaněného králíka podušené na zeleninovém základě.

Králík dušený s křenem

Podušené maso z králíka se zeleninou.

Králík Mexico

Králičí maso připravené na elektrické pánvi, podušené se zeleninou, cibulí a česnekem, ochucené kečupem a smetanou.

Králík na avokádu

Králík podušený na cibulovém základě spolu s avokádem a dalšími ingrediencemi.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy