REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí nudličky po myslivecku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kousky králíka zprudka orestované na oleji, podlité vývarem a spolu s cibulí, rajčaty a houbami podušené doměkka, ke konci zalité borovičkou a dochucené petrželovou natí.


Ingredience:
500 gvykostěného králičího masa
300 grajčat
150 ghub
1 kscibule
2 dlvývaru
3 clborovičky
1 lžícenasekané petrželové natě
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Maso na krájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka osmahneme v rozpáleném oleji dozlatova
2. Vmícháme jemně nasekanou cibuli, oloupaná a nakrájená rajčata, houby zalijeme vývarem a společně dusíme pod pokličkou do polo měkka
3. Odkryjeme pokličku, šťávu necháme vydusit, zalijeme borovičkou a přidáme nasekanou petrželku, necháme chvíli prohřát, pak odstavíme
4. Směs podáváme s vařenými brambory, hranolky nebo pečenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy