REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapečené v troubě

Béřovický králík

Na jednotlivé porce rozkrájený králík, 24 hodin marinovaný, pak upečený v troubě doměkka, podlévaný vodou a přelévaný výpekem.

Králičí nožky, ledvinky a uzený bůček v jednom pekáčku

Králičí maso, ledvinky a bůček v pekáčku se špekem, prolisovaným česnekem, kmínem, vše zapečené do zlatova.

Králičí plátky na česneku

Plátky králíka prošpikované česnekem, na cibulovém základě upečené doměkka, ochucené smetanou, hořčicí a bazalkou.

Králičí roláda s hříbky v košilce z bránice

V tukové bláně obalený plát z vykostěného králíka, pokladený slaninou, petrželkou a hříbky, ve tvaru rolády upečený doměkka.

Králičí roládky

Maso z králíka plněné šunkou a slaninou z hořčicí

Králičí sekanice s uzeným

Zapékané králičí maso s uzeným a kapustou.

Králičí soté zapečené se žampiony

Králičí maso podušené se žampiony, zapečené se strouhaným sýrem.

Králičí stehna na bylinkách drcených i čerstvých, rajčatech, cibuli a česneku

Stehna z králíka opečená na oleji, upečená v troubě spolu s cibulí, česnekem, cherry a sekanými konzervovanými rajčátky, drceným kořením …. podlitá králičím, kuřecím nebo zeleninovým vývarem.

Králičí stehna na česneku a rozmarýnu

Prošpikovaná stehna králíka, odleželá potřená pikantní kořenící směsí, pak upečená v troubě dozlatova na cibuli, másle, slanině., česneku a rozmarýnu, podlitá vodou.

Králičí stehna na víně a rajčatech

Králičí stehna prošpikovaná slaninou, ochucená kořením a solí, pečená v troubě spolu s česnekem a rajčaty, podlitá vínem.

Králičí stehna na víně, česneku a rozmarýnu

Králičí stehna zprudka opečená na olivovém oleji spolu s česnekem, chilli papričkou a rozmarýnem, dopečená v troubě doměkka podlitá vínem.

Králičí stehna na zahradnický způsob

Králičí stehna prošpikovaná kořenovou zeleninou a snítky rozmarýnu, zprudka opečená na pánvi na oleji, dopečená v troubě spolu s orestovanou zeleninou a dalšími ingrediencemi.

Králičí stehna pečená ve slanině

Povařená stehna obalená ve slanině s tymiánem a upečená v troubě doměkka, podávaná se zeleninovými balíčky z mrkve, fazolek a pórku.

Králičí stehna plněná nivou a kapari

Pečená stehna plněná směsí z nivy a kapary, obalená plátky slaniny, upečená doměkka.

Králičí stehna s česnekem a červeným vínem

Marinovaná králičí stehna upečená doměkka, ochucená česnekem.

Králičí stehýnka na pivu

Králičí stehýnka pečená na cibulovém základě s česnekem a jablkem, podlitá pivem a dochucená tymiánem.

Králičí špalíčky na zelené petrželce

Naporcovaný králík prudce ze všech stran opečený, hojně posypaný cibulí a čerstvě nasekanou zelenou petrželkou, podlitý vývarem a upečený v troubě doměkka.

Králík cibuláč

Na slanině opečené porce králíka, podlité hovězím vývarem, upečené v troubě doměkka, servírované hojně podlité šťávou z výpeku.

Králík Metternich

Pikantní úprava králíka pro ty, kdo sledují kalorie. Jednotlivé porce zprudka opečené na oleji, okořeněné, přikryté slaninou, upečené doměkka spolu s orestovanou zeleninou a houbami, vše přelité bílým vínem.

Králík na cibulce a česneku

Porce králíka podušené na cibulce se slaninou a česnekem a dopečené v troubě.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy