REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

králičí maso


Králík se šlehačkou

Pečený králík s cibulí, salámem, paprikou, přelitý šlehačkou a sypaný strouhaným sýrem.

Králík se švestkovou omáčkou

Upečené králičí běhy servírované podlité švestkovou omáčkou.

Králík se zeleninou na tymiánu

Králík pečený doměkka s rajčaty, paprikami, cuketou, šalotkami, česnekem a tymiánem.

Králík se žampionovou omáčkou

Naporcovaný králík upečený s cibulí doměkka, servírovaný přelitý žampionovou omáčkou.

Králík smažený ve vaječném těstíčku

Králičí maso obalené v nasekaných zelených natích a vaječném těstíčku, usmažené na tuku dozlatova.

Králík v bylinkové omáčce

Podušené porce králíka s bylinkami a dalšími ingrediencemi.

Králík v hořčicové marinádě

Marinovaná králičí stehna upečená s cibulí doměkka, servírovaná s omáčkou z výpeku.

Králík v hořčičné omáčce

Na oleji opečená stehna králíka, povařená na orestované kořenové zelenině, zalitá vývarem, servírovaná podlitá zcezenou, zahuštěnou a smetanou, máslem a hořčicí dochucenou omáčkou z vývaru.

Králík v jogurtové marinádě

Marinované kuřecí hřbety pečené v troubě spolu s jogurtovou marinádou.

Králík vařený s houbovou omáčkou

Uvařený králík se zeleninou a houbami, zalitý smetanovou omáčkou.

Králík ve smetanových peřinách

Králík na cibuli s hořčicí a smetanou.

Králík z farské kuchyně

Marinovaný králík podušený se švestkami a marmeládou doměkka.

Kroketa z králíka s jarním salátem

Větší koule připravené z bešamelu a natrhaných, nebo nakrájených kousků vařeného králičího masa, obalené v klasickém trojobalu a usmažené pěkně dozlatova, servírované na směsi salátů doplněných o kolečka ředkviček.

Kuličky z králičího masa

Kuličky z králičího masa, bůčku, králičích jater a dalších ingrediencí, podušené na cibulovém základě doměkka.

Marinovaná králičí stehna, smažená

Vykostěná stehna z králíka marinovaná, usmažená, obalená strouhankou.

Marinovaný králík

V marinádě přes noc naložené maso z králíka, upečené v troubě dozlatova.

Marinovaný králík pečený s bůčkem a zeleninou

Nejlépe přes noc marinované porce králíka, proložené plátky anglické slaniny nebo uzeného boku a kolečky kořenové zeleniny, upečené doměkka.

Medové králičí kostky

Marinované králičí maso dušené do poloměkka, přelité zálivkou, dopečené doměkka s cibulkou a na kousky nakrájeným pomerančem.

Mleté králičí řízky

Řízečky z králičího masa, bůčku, vejce a dalších ingrediencí, opečené na oleji, dopečené v troubě.

Nadívaná králičí stehna s hořčičnou omáčkou

Králičí stehna plněná ochuceným máslem a obalená pancettou, pečená doměkka, servírovaná přelitá hořčičnou omáčkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy