REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí čevabčiči

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomleté králičí maso smíchané se slaninou, česnekem a cibulí, opečené na oleji ve tvaru válečků, servírované přelité pikantním kečupem.


Ingredience:
600 gkráličího masa
80 gcibule
50 gslaniny
40 gkřenu
8 lžickečupu
4 lžíceoleje
4 ksstroužky česneku
majoránka
pepř
sůl

Postup:

1. Králičí maso a slaninu pomeleme
2. Přidáme utřený česnek, prolisovanou cibuli, okořeníme majoránkou a pepřem, osolíme
3. Hmotu dobře prohněteme, tvoříme z ní menší válečky, které pak v rozpáleném oleji zvolna opékáme
4. Jednotlivé porce na talířích přeléváme kečupem, do které jsem přimíchali čerstvě nastrouhaný křen.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy