Španělsko
Andaluská kachna
Porce kachny zapečené s hrachem.
Andaluské bifteky
Steaky ze svíčkové podávané s plněnými baklažány a rajčaty.
Andaluský rajčatový salát s paprikami
Recept ze Španělska na zeleninový salát servírovaný s octovou zálivkou.
Artyčoky po španělsku
Teplý předkrm.
Asturská vepřová roláda
Plát vepřového plecka naplněný směsí z drůbežích jater, slaniny, vejce cibule …..
Avokádo plněné krabím masem
Jednoduchý předkrm z avokádsa a krabího masa.
Baklažány plněné kuřecím masem
Podušené baklažány s kuřecím masem, zapečené v troubě.
Barcelonská rýže
Skvělá příloha ke steakům.
Bernská mísa
V hrnci pečené plátky hovězího masa, kostičky anglické slaniny, kysané zelí ………..
Bramborová tortilla
Z moučných brambor, cibule, vajec a olivového oleje připravené bramborové omelety.
Brambory salsa verde
Uvařené brambory přelité ochucenou zálivkou.
Crema catalana
Horký pudink se žloutkovou pěnou, po ztuhnutí posypaný cukrem a pod rozehřátým grilem zkaramelizovaný.
Dezertní krém s karamelem
Chutný vychlazený dezert zdobený čerstvými jahodami a nasekanými pistáciemi.
Domácí kanalony
Recept ze Španělska na těstoviny plněné směsí a zapékané v troubě. Španělské kanalony jsou podobné italským kanelonám.
Gaspacho s tuňákem
Inspirujte se dalším receptem šéfkuchaře Jana Punčochářetentokát na skvělého tuňáka servírovaného spolu se slavnou španělskou polévkou Gaspacho.
Gazpacho
Je španělská polévka původem z Andalusie, ve které je mnoho nastrouhané zeleniny a jejím základem je rajčatový protlak, česnek a olivový olej.
Gazpacho Andaluz
Gazpacho Andaluz je vlastně studená andaluská polévka. Vneste španělské chutě do svého jarního menu a připravte třeba studenou andaluskou polévku s pořádnou porcí zeleniny.
Gazpacho II.
Studená rajčatová polévka.
Gazpacho III.
Další varianta slavného španělského Gazpacha, tedy studené zeleninové polévky.
Hovězí dušené po katalánsku
Kousky hovězího masa podušené na víně a rajčatovém protlaku mírně rozředěném vodou.
- 1
- 2
- 3
- 4
- Následující
reklama