REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborová tortilla

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z moučných brambor, cibule, vajec a olivového oleje připravené bramborové omelety.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
700 gmoučných brambor
3 ksvejce
2 kscibule
6 lžicolivového oleje
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Na pánvi s rozehřátým olivovým olejem orestujeme cibulku nakrájenou na drobno a plátky syrových oloupaných brambor
2. Osolíme, okořeníme pepřem, necháme vychladnout
3. V misce rozšleháme vejce, přidáme brambory s cibulkou, opět osolíme a okořeníme pepřem
4. Na pánvi rozpálíme olivový olej a vlijeme část směsi brambor a vajec, jednotlivé tortilly opékáme na mírném zdroji tepla, z každé strany, asi 6 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy