REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džemy, marmelády, sladké rosoly


Ananasový džem s kardamomem

Využijte dlouhé podzimní večery a připravte si s výrobky značky Labeta „home made“ výborné marmelády a džemy a naplňte si spíže na zimu. Vyzkoušejte například tento osvědčený recept na džem z čerstvého ananasu a dalších surovin.

Angrešrová marmeláda II.

Rozvařený, prolisovaný angrešt, smíchaný s cukrem a citronovou šťávou.

Angreštová marmeláda

Rozvařené, propasírované bobule angreštu smíchané s cukrem a kyselinou citrónovou, sterilované.

Angreštová rozvárka

Vyzrálý angrešt, rozvařený spolu s cukrem, sterilovaný.

Angreštový džem s černým rybízem

Džem připravený z rozvařeného angreštu a rybízu, dochucený cukrem.

Angreštový džem s portským vínem

Džem z angreštu, cukru a portského je lahodný, krásně voní a skvěle chutná. Nebojte, mohou ho jíst i děti, protože alkohol při jeho výrobě z džemu vyprchá!

Angreštový rosol

Angreštová šťáva zredukovaná na objemu, povařená s cukrem.

Bezinková marmeláda

Marmeláda ze zralých bobulí bezinek je pikantní, dobře vypadá a přitom je ještě i zdravá.

Borůvková marmeláda

Rozvařené borůvky smíchané s pektogelem, kyselinou citrónovou a cukrem.

Borůvková povidla

Rozvařené borůvky, mírně přislazené, skladované v zavařovacích sklenicích s uzávěrem nebo převázané dvojitým celofánem.

Borůvkové želé II.

Želé připravené s rozvařených borůvek, dochucené cukrem a citronovou šťávou.

Borůvkovo-jablečný džem

Domácí džem vhodný nejen pro diabetiky.

Borůvkový džem

Tradiční recept na zavařené rozvařené borůvky dochucené cukrem.

Borůvkový džem II.

Borůvky s cukrem povařené do zhoustnutí.

Borůvkový džem s kousky jablek

Džem z borůvek a nakrájených jablek, povařený spolu s cukrem.

Broskvová marmeláda

Marmeláda připravená z broskvového protlaku, cukru, kyseliny citrónové a balíčku petosy.

Broskvová povidla

Rozvařené broskve, prolisované přes síto, povařené do zhoustnutí.

Broskvový džem

Džem připravený z oloupaných broskví, cukru, pektogelu a kyseliny citrónové.

Broskvový džem II.

Džem z povařených broskví, cukru, bílého vína a rozmarýnu.

Broskvový džem III.

Recept na chutný broskvový džem podle receptury firmy Labeta, která je tu pro všechny, kteří potřebují mít raz dva navařeno.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy