REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džemy, marmelády, sladké rosoly


Ananasový džem s kardamomem

Využijte dlouhé podzimní večery a připravte si s výrobky značky Labeta „home made“ výborné marmelády a džemy a naplňte si spíže na zimu. Vyzkoušejte například tento osvědčený recept na džem z čerstvého ananasu a dalších surovin.

Angrešrová marmeláda II.

Rozvařený, prolisovaný angrešt, smíchaný s cukrem a citronovou šťávou.

Angreštová marmeláda

Rozvařené, propasírované bobule angreštu smíchané s cukrem a kyselinou citrónovou, sterilované.

Angreštová rozvárka

Vyzrálý angrešt, rozvařený spolu s cukrem, sterilovaný.

Angreštový džem s černým rybízem

Džem připravený z rozvařeného angreštu a rybízu, dochucený cukrem.

Angreštový rosol

Angreštová šťáva zredukovaná na objemu, povařená s cukrem.

Bezinková marmeláda

Marmeláda ze zralých bobulí bezinek je pikantní, dobře vypadá a přitom je ještě i zdravá.

Borůvková marmeláda

Rozvařené borůvky smíchané s pektogelem, kyselinou citrónovou a cukrem.

Borůvková povidla

Rozvařené borůvky, mírně přislazené, skladované v zavařovacích sklenicích s uzávěrem nebo převázané dvojitým celofánem.

Borůvkové želé II.

Želé připravené s rozvařených borůvek, dochucené cukrem a citronovou šťávou.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy