REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džemy

Ananasový džem s kardamomem

Využijte dlouhé podzimní večery a připravte si s výrobky značky Labeta „home made“ výborné marmelády a džemy a naplňte si spíže na zimu. Vyzkoušejte například tento osvědčený recept na džem z čerstvého ananasu a dalších surovin.

Angreštový džem s černým rybízem

Džem připravený z rozvařeného angreštu a rybízu, dochucený cukrem.

Borůvkovo-jablečný džem

Domácí džem vhodný nejen pro diabetiky.

Borůvkový džem

Tradiční recept na zavařené rozvařené borůvky dochucené cukrem.

Borůvkový džem II.

Borůvky s cukrem povařené do zhoustnutí.

Borůvkový džem s kousky jablek

Džem z borůvek a nakrájených jablek, povařený spolu s cukrem.

Broskvový džem

Džem připravený z oloupaných broskví, cukru, pektogelu a kyseliny citrónové.

Broskvový džem II.

Džem z povařených broskví, cukru, bílého vína a rozmarýnu.

Broskvový džem s rebarborou

Džem připravený s oloupaných broskví, rebarbory, cukru a dalších ingrediencí.

Dýňový džem

I když samotná dýně je téměř bez chuti, s dalšími ingrediencemi je skvělá.

Dýňový džem se skořicí

Recept jsme pro vás napřed navařili a vyzkoušeli a ručíme za prvotřídní chuťový zážitek! Dáňový džem je velice chutný a hodí se jak namazaný na chleba tak jako náplň do buchet.

Džem z angreštu

Sterilování ovoce

Džem z bezových květů

Z voňavých bezových květů kromě limonády zvládnete jednoduše připravit i džem. Učaruje nejen svěží letní chutí, ale i drobnými kvítečky, které v hotovém džemu zůstanou a skleničku krásně ozdobí.

Džem z brusinek

Sterilování ovoce

Džem z cukrového melounu

Džem vyrobený z cukrového melounu, broskví, citronové šťávy a želírovacího cukru, ochucený vodkou.

Džem z černého rybízu

Sterilování (zavařování) ovoce.

Džem z dvojího ovoce

Domací džem vyrobený z bezinek, ostružin, citronové šťávy a cukru.

Džem z jahod a švestek

Džem připravený z rozvařených jahod a švestek, ochucený cukrem.

Džem z jahod a třešní

Džem z nakrájených jahod a třešní, povařený s cukrem.

Džem z kiwi a rebarbory

Buďte odvážní! Opusťte jahodou jistotu letních dní a pusťte se do zeleného experimentu. Nezvyklá kombinace kiwi a rebarbory vás uchvátí nejen neobyčejnou chutí, zelený džem s černými tečkami zrníček kiwi potěší i vaše oko.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy