REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

džemy

Ananasový džem s kardamomem

Využijte dlouhé podzimní večery a připravte si s výrobky značky Labeta „home made“ výborné marmelády a džemy a naplňte si spíže na zimu. Vyzkoušejte například tento osvědčený recept na džem z čerstvého ananasu a dalších surovin.

Angreštový džem s černým rybízem

Džem připravený z rozvařeného angreštu a rybízu, dochucený cukrem.

Borůvkovo-jablečný džem

Domácí džem vhodný nejen pro diabetiky.

Borůvkový džem

Tradiční recept na zavařené rozvařené borůvky dochucené cukrem.

Borůvkový džem II.

Borůvky s cukrem povařené do zhoustnutí.

Borůvkový džem s kousky jablek

Džem z borůvek a nakrájených jablek, povařený spolu s cukrem.

Broskový džem

Džem z povařených broskví, cukru, bílého vína a rozmarýnu.

Broskvový džem

Džem připravený z oloupaných broskví, cukru, pektogelu a kyseliny citrónové.

Broskvový džem s rebarborou

Džem připravený s oloupaných broskví, rebarbory, cukru a dalších ingrediencí.

Dýňový džem

I když samotná dýně je téměř bez chuti, s dalšími ingrediencemi je skvělá.

Přejít na stranu:

reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy