REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Borůvkový džem II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Borůvky s cukrem povařené do zhoustnutí.


Ingredience:
2 kgborůvek
450 gpískového cukru

Postup:

1. Borůvky přebereme a opláchneme
2. Potom na borůvky nasypeme pískový cukr a necháme přes noc odpočinout
3. Druhý den krátce povaříme a necháme opět přes noc v chladu odpočinout
4. Třetí den povaříme do zhoustnutí, nalijeme do čistě vymytých skleniček, dobře uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy