REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ovocné pyré

Jablečné pyré

Základ jablečného sirupu nebo zavařenin.

Jahodové pyré – základní recept

Pyré z jahod, vody a moučkového cukru, základní recept na další využití. Skvělé je zamražené, nebo naopak teplé například na palačinky či jiné dezerty.

Krok za krokem k oblíbené přesnídávce

Jablíčka, švestky, jahody, meruňky i hrušky – popusťte uzdu své představivosti a zkombinujte různé druhy ovoce, které vaše děti milují. Výborná je například kombinace jablek s mrkví nebo dýní. Uvidíte, že po přesnídávce se jen zapráší.

Pyré z manga

Hladké, hustší až krémové pyré z povařené dužiny manga, vanilkového lusku, vody, čerstvě lisovaného jablečného džusu, skořice ….

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy