Francouzská cibulačka - Známý francouzský recept na polévku připravenou z cibule, vína a dalších ingrediencí, servírovanou s plátky opečené bagety se zapečeným sýrem. Tento recept je poněkud pracnější, ale výsledek stojí zato!
Gordon Bleu - Tak trochu počeštělý recept na kuřecí prsa plněná šunkou a sýrem, obalená v trojobalu a usmažená dozlatova. Původně se totiž tento recept připravoval výhradně z masa telecího.
Paprikový salát sterilovaný - Salát, podle tohoto receptu, můžeme vyrobit jak ze zelných, tak barevných paprik. Jde o skvělou přílohu k různě upraveným masům, především pak ke grilovaným nebo pečeným, také k různě upraveným uzeninám.
Papriková polévka - Jde o polévku připravenou z kostiček barevných paprik, konzervy loupaných a nakrájených rajčat, černých oliv, nakládaných bílých fazolí a dalších ingrediencí.
Lečo do 15 minut - Lečo bez paprik? Nemyslitelné! Lečo z rajčat, papriky, párků nebo klobásy, klasika, která neomrzí. Když máte v lednici kousek uzeniny, vajíčka a zeleninu, vykouzlíte chutnou večeři do 15 minut.
Více receptů, nejen ty na zpracování paprik, najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...
Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.
To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.