REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

luštěninové saláty

Saláty vhodné jako oběd připravené z luštěnin a dalších surovin.

Jáhlový salát

Postní recept z jáhel, zeleniny, bylinek a dalších surovin podle blogerky Martiny Schmidtové z blogu „Tina je doma“.

Luštěninový salát s tuňákem

Obědový salát z luštěnin, čerstvé a nakládané zeleniny a konzervy tuňáka. Svěží, plný vitaminů, vhodný do letních veder.

Podzimní salát s pečenou dýní a cizrnou

Další z podzimních receptů. Připravte si zdravý, přitom chutný obědový luštěninový salát z konzervované nakládané cizrny, v troubě upečené dýně, česneku a olivového oleje, servírovaný posypaný sýrem Tre Corti.

Salát s krupkami vařenými v tomatové omáčce s jogurtovo-koriandrovou zálivkou

Česká mlékárna Hollandia Karlovy Vary ve spolupráci s juniorským (16-24 let) národním týmem Asociace kuchařů a cukrářů připravila několik originálních receptů. Zde je jeden z nich od kuchaře Josefa Stružíka.

Salát s pečenou dýní a bílými fazolkami

Dýně hokkaido, kterou jsme zvolili pro náš recept, je nejen chutná, ale také plná vitaminů a minerálních látek. V pečené podobě na salátu s bílými fazolkami vám navíc bude neuvěřitelně chutnat.

Salát z černé čočky a paprik

Černá čočka, jinak zvaná beluga, si získává stále větší oblibu i v českých kuchyních. Například do salátů je to ideální surovina.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy