Recepty, návody a rady profi kuchařů, barmanů, výrobců či prodejců gastronomických produktů
Jsou mistry ve svém oboru, přesto nenosí nos nahoru, nedělají tajnosti a rádi poradí, doporučí a předají recepty všem kuchařským amatérům. To platí nejen o šéfkuchařích, ale i pro další profesionály svého oboru, jako výrobce potravin, zemědělce, vinaře, pekaře …
„Nejlepší snídaně? Směs několika různých druhů vloček,“ říká známá dietoložka Karolína Hlavatá
10 tipů jak skloubit vína roku 2016 s jídlem – zkroťte všechny chutě
10 tipů pro zdravější stravování v roce 2021: Jak odlehčit jídelníček po vánočním hodování
10 tipů, jak začít letos jíst lépe
10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
150 nových druhů keramiky
3 jednoduché kávové drinky, jež oslní i v domácích podmínkách
3 okamžiky, kdy se vyhnout cukru a vsadit na svačinku plnou bílkovin
3 party občerstvení z jamónu, kterými zabodujete nejen na Silvestra
3 potraviny, které běžně snídáme a na co si u nich dát pozor?
3 rozdílné recepty na výbornou křehkou pizzu
3 snadné a zdravé recepty pro každého!
3 snadné tipy, jak zpracovat avokádo
3 sýry, se kterými zazáříte na zahradní párty
3 tipy na chutnou a zdravou svačinu
3 tipy na mixéry, se kterými připravíte lahodné a osvěžující smoothie na léto
3 trendy a rychlé recepty na letní party
3 zásady zdravého grilování. Jde to i se špekáčky!
3v1 – snídaně, svačina i večeře chutně a rychle
3x ano bílkovinám: zhubněte do plavek s plným talířem
reklama