REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Vepřové ražničí

Plátky vepřové kýty nebo panenky napíchané na jehle střídavě s kousky cibule, servírované podlité šťávou z výpeku.

Vepřové rolky s ananasem

Plátky vepřové panenky pokladené kousky ananasu, chilli papričkou a koriandrem, zatočené do rolek, upečené doměkka.

Vepřové řízky na česneku

Plátky vepřových řízků opečené na sádle, servírované přelité pikantní omáčkou připravenou z výpeku.

Vepřové řízky na majoránce

Plátky vepřových řízků zprudka opečené na pánvi na oleji, podlité vodou a chvíli podušené zaklopené spolu s kostičkami slaniny a cibulí, ochucené majoránkou a rajčatovým protlakem, servírované posypané nastrouhaným sýrem.

Vepřové řízky na pórku

Vepřové řízky opečené na rozehřátém oleji, servírované s dušeným nakrájeným pórkem zalitým smetanou, ochuceným mletým zázvorem, pepřem a solí.

Vepřové řízky na smetaně s ředkvičkami

Naklepané vepřové řízky opečené na másle, servírované obložené dušenými ředkvičkami a přelité omáčkou z másla po opékání řízků, smetany, hořčice, pažitky, pepře a soli.

Vepřové řízky s hruškami

Opečené plátky masa servírované se smetanovou omáčkou ochucenou hruškami.

Vepřové řízky s párkovou směsí

Naklepané a osolené vepřové řízky opečené hezky z obou stran na rozpáleném oleji, podávané překryté směsí z párků, cibule, sterilizované papriky, chilli a soli.

Vepřové v sladkokyselé omáčce

Vepřové maso nakrájené na kostičky s omáčkou.

Vepřové žebírko cikánské

Opečené vepřové žebírko přelité výpekem s přísadou rajčatového protlaku, ozdobené opečenou slaninou.

Vepřové žebírko na pivě

Zprudka opečené vepřové žebírko, chvíli podušené spolu s párky, podlité pivem a dochucené kečupem.

Vepřové žebírko se šunkou a vejcem

Naklepané kotlety opečené na sádle, servírované obložené opečenou šunkou a sázeným vejcem.

Vepřový řízek plněný sýrem

Opečené řízky plněné sýrem, servírované s ochuceným orestovaným špenátem, obložené rajčaty.

Vepřový steak s bylinkami

Nakládaná vepřová panenka s pikantní omáčkou.

Vepřový steak s třešňovým čatní

Opečené steaky servírované s povařenými a pak orestovanými fazolkami a třešňovým čatní.

Zbojnická pečeně

Špízy připravené z vepřové kýty, salámu, slaniny a cibule.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy