REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové nudličky na zelenině

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zprudka na pánvi orestované nudličky vepřového masa, chvíli podušené mírně podlité vodou spolu s kousky pórku, červené masité papriky a lusků zelených fazolek, ochucené kečupem, kari, zázvorem a chilli.


Ingredience:
500 gvepřových nudliček
200 gzelených mražených fazolek
2 lžícekečupu
4 ksstroužky česneku
1 ksvětší červené papriky
1 kspórku
zázvor
chilli
voda
kari
olej
sůl

Postup:

1. Ve vysoké pánvi rozpálíme olej, přidáme vepřové nudličky a zprudka je orestujeme ze všech stran
2. K masu přidáme nakrájený pórek na kolečka, papriku na nudličky a kousky fazolek, vše podlijeme troškou vody, přiklopíme pokličkou a dusíme chvíli do měkka
3. Když je maso měkké, přidáme utřený česnek, rajčatový protlak, ochutíme zázvorem, kari, chilli, osolíme a ještě 5 minut podusíme
4. Směs podáváme s hranolky, brambory, či rýží, je výtečná i s chlebem nebo pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy