kanec (divoké prase)
Dušená kančí kýta s brusinkovou omáčkou
Plátky masa plněné brusinkami smíchanými s hořčicí, stočené do závitků, podušené doměkka, servírované s brusinkovou omáčkou.
Dušené kančí kotlety
Kotlety z kance orestované na cibulovém základu, podušené se zeleninou.
Dušené kančí maso
Maso naložené v mořidle, dušené v troubě pod pokličkou doměkka.
Grilované kotlety z divočáka
Na grilu grilované marinované kotlety z kotlet divokého prasete.
Guláš z divočáka II.
Kostky masa z divokého prasete podušené doměkka na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi.
Kančí filé na rozmarýnu
Marinované kančí maso opečené na oleji nebo ugrilované pod grilem doměkka.
Kančí hřbet plněný mátou
Minutka z kance.
Kančí karé na houbách
Kančí karé, tedy kotleta z divočáka ochucená paprikou, zprudka opečená na rozpáleném oleji, servírovaná s omáčkou z rajského protlaku, hub a dalších ingrediencí.
Kančí karé na smetaně
Kančí karé, pro ty co nevědí, je kotleta z divočáka, která se nejdříve, podle tohoto receptu, marinuje, pak upeče v troubě, nakonec servíruje přelitá smetanovou omáčkou.
Kančí kotlety na přírodu
Kančí pečeně s kostí, orestovaná a podušená ve výpeku.
Kančí kýta na česneku
Kančí kýta prošpikovaná slaninou, potřená česnekem, zprudka osmažená na sádle, dopečená v troubě pěkně doměkka.
Kančí kýta na smetaně s májovkami
Namořená kančí kýta, prošpikovaná, podušená na kořenové zelenině, pak upečená v troubě doměkka, podlitá vodou. Na plátky nakrájená kýta servírovaná se smetanovou omáčkou připravenou z výpeku po mase a nastavenou májovkami.
Kančí kýta na víně
Kančí kýta protažená slaninou, zprudka opečená na másle, v troubě pod poklicí v celku podušená doměkka, servírovaná nakrájený na plátky s omáčkou připravenou z výpeku.
Kančí kýta se smetanovou omáčkou
Kýta ze zvěřiny naložená v mořidle, pak podušená na zelenině, servírovaná se smetanovou omáčkou připravenou z vývaru.
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
V celku upečená kýta z kance, nakrájená na porce a přelitá šípkovou omáčkou.
Kančí kýta se šípkovou omáčkou II.
Slaninou prošpikovaná kančí kýta podušená doměkka, servírovaná s omáčkou z bílého vína, šípkové zavařeniny a dalších ingrediencí.
Kančí maso se šípkovou omáčkou
Podušené kostky masa z kance (krkovice, plec), servírované se šípkovou omáčkou.
Kančí medailonky s liškami
Na pánvi zprudka opečené plátky kančího masa ze hřbetu, servírované hojně podlité omáčkou připravenou z výpeku po mase a dalších ingrediencích, nakonec zjemněnou smetanou.
Kančí na hříbkách II.
Zvěřina a houby k sobě skvěle chuťově ladí a není divu, hlavní dvě suroviny v tomto receptu pochází z čisté přírody. Kančí na hříbkách nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem.
Kančí na smetaně
V krátce orestovaném koření a rumu naložené maso z kance (kýty, nebo plece, či hřbetu), podušené doměkka na cibulovo-slaninovém základě, omáčka nakonec zahuštěná moukou a zjemněná smetanou.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama