restované, opečené na tuku
Aljašská treska s kukuřicí
Dozlatova opečená treska s podušenou kukuřicí a jarní cibulkou, doplněná lehkou majonézou.
Candát na kmíně
Opečené porce candáta nebo jiné okounovité ryby, přelité šťávou z výpeku.
Candát na másle s pažitkovou omáčkou
Candát v jedné z nejjednodušších a nejchutnějších úprav – pečený na másle, přelitý omáčkou z bílého vína, smetany a čerstvé pažitky.
Candát na paprice
Na cibuli a slanině podlité vodou zahuštěnou paprikovou moukou chvíli povařená opečená filátka z candáta, servírovaná s omáčkou zjemněnou smetanou.
Cejn po řecku
Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.
Cejn s kari kořením
Osolené porce cejna posypané kari kořením, opečené na oleji, servírované s kolečky orestované cibule.
Filátka ze pstruha na másle
Vykostěné filety ze pstruha zprudka opečené na másle a tymiánu dozlatova.
Filátka ze pstruha s dýňovým pyré
Opečené filety pstruha servírované s pyrém z podušené dužiny dýně, fenyklu, cibule a vývaru.
Filé na olivách
Osolené porce filé opečené na rozpáleném oleji, podušené spolu s cibulí, olivami, kečupem, protlakem, cukrem a vínem.
Filet z tresky tmavé, baby špenát
Okořeněné, citronovou šťávou zakápnuté filety z tresky černé, zprudka opečené na másle a oleji, servírované se špenátem připraveným ve výpeku po tresce.
reklama