REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Aljašská treska s kukuřicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dozlatova opečená treska s podušenou kukuřicí a jarní cibulkou, doplněná lehkou majonézou.


Ingredience:
600 gfiletů z aljašské tresky
500 gmražené kukuřice
4 lžícelehké majonézy
3 lžíceoleje
2 lžíce hladké mouky
2 lžícemásla
1 svazekjarní cibulky
1 kscitronu
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Filety omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji filety opečeme dozlatova po každé straně asi 6 minut
2. Na rozehřátém másle krátce orestujeme rozpraženou kukuřici, přidáme nadrobno nasekané cibulky, osolíme a podusíme doměkka
3. Kukuřici s cibulkou rozdělíme na talíře, přidáme opečené filety, doplníme lehkou majonézou a podáváme s vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy