REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Filety z mořského ďasa s parmskou šunkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rybí filety s koprovo-limetkovou omáčkou a parmskou šunkou. Restované a pak zapečené v troubě, podávané na těstovinách.


Ingredience:
Ingredience pro 4 osoby:
600 gčerstvých filetů z mořského ďasa od NORDSEE
1 sklenicekoprovo-limetkové omáčky od NORDSEE
6 ksplátků parmské šunky
1 ksbalení koření na smažené ryby od NORDSEE
1 ksbalení těstovin
1 lžíceoleje
sůl

Postup:

1. Pokrájejte filety z mořského ďasa na přibližně čtyřcentimetrové kusy
2. Okořeňte trochou koření na smažené ryby od NORDSEE
3. Plátky parmské šunky podélně rozkrojte na dva kousky a každým kouskem omotejte jeden kus filety
4. Na pánvi rozehřejte olivový olej a šunkou omotané filety krátce osmahněte
5. Pánev poté dejte do trouby a pečte na 80 °C ještě asi 8 minut
6. Mezitím uvařte těstoviny ve slané vodě dle instrukcí na obalu
7. Rozehřejte koprovo-limetkovou omáčku, ale dejte dobrý pozor, aby nezačala vařit
8. Těstoviny uvařené al dente nechte okapat a naservírujte na velký talíř
9. Kousky mořského ďasa naaranžujte na těstoviny.

Doporučení:

Podávejte s koprovo-limetkovou omáčkou.

Poznámka:

Zdroj: NORDSEE.CZ.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy