REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Filé na olivách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osolené porce filé opečené na rozpáleném oleji, podušené spolu s cibulí, olivami, kečupem, protlakem, cukrem a vínem.


Ingredience:
600-800 gfilé
160 gkečupu
100 grajského protlaku
100 goleje
1/2 dlčerveného vína
1 ksstředně velké cibule
cukr
sůl

Postup:

1. Osolené porce filé opečeme na oleji po obou stranách
2. Rybí maso vyjmeme, do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, olivy, kečup, protlak, podle chuti cukr a sůl, podlijeme vínem
3. Přidáme opečené filé a pokrm chvíli podusíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy