REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

luštěninové pokrmy

Podkategorie: vařené, dušené 39, ostatní 9

Bretaňské fazole

Dopředu uvařené fazole, povařené na cibuli ochucené rajským protlakem a kořením, zahuštěné jíškou, servírované například s plátky uzeného masa, či volským okem a pečivem.

Cizrna na italský způsob

Recept z cizrny, zeleniny, rajčat a dalších surovin, inspirovaný italskou kuchyní. Jde o podušenou směs smíchanou s uvařenou cizrnou, servírovanou ozdobenou nastrouhaným parmazánem a petrželkou.

Cizrna s lečem

Uvařená cizrna promíchaná s lečem a klobáskou, servírovaná s pečivem.

Cizrna s rajčaty a paprikou

Cizrna podušená s rajčaty, paprikou, lilkem, cibulí, česnekem a dalšími ingrediencemi.

Cizrna z trouby na italský způsob

Z nakládané cizrny, černých oliv, pórku, rajčat, česneku a koření připravený chutný oběd či večeře. Za 40 minut na stole!

Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem

Veganský recept. Pokud nahradíte jogurt například sojovým či jiným jogurtem a vejce rozmixovanými namočenými lněnými semínky, získáte recept bezlepkový.

Cizrnové placičky

Placičky z cizrny, cukety, cibule a dalších ingrediencí, opečené dozlatova.

Čočka po orientálsku

Čočka uvařená doměkka, promíchaná s česnekem a protlakem, ochucená octem, cukrem a solí.

Čočka s rajčaty

Vařená čočka promíchaná s na cibulce a česneku podušenými, oloupanými rajčaty, dochucené solí a servírované ozdobené nasekanou petrželkou.

Čočka s uzeným masem a rajčaty

Vařená čočka krátce podušená na cibulovém základě s česnekem a rajčaty, posypaná petrželkou, servírovaná s opečenými plátky masa.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy