luštěninové pokrmy
Bretaňské fazole
Dopředu uvařené fazole, povařené na cibuli ochucené rajským protlakem a kořením, zahuštěné jíškou, servírované například s plátky uzeného masa, či volským okem a pečivem.
Cizrna na italský způsob
Recept z cizrny, zeleniny, rajčat a dalších surovin, inspirovaný italskou kuchyní. Jde o podušenou směs smíchanou s uvařenou cizrnou, servírovanou ozdobenou nastrouhaným parmazánem a petrželkou.
Cizrna s lečem
Uvařená cizrna promíchaná s lečem a klobáskou, servírovaná s pečivem.
Cizrna s rajčaty a paprikou
Cizrna podušená s rajčaty, paprikou, lilkem, cibulí, česnekem a dalšími ingrediencemi.
Cizrna z trouby na italský způsob
Z nakládané cizrny, černých oliv, pórku, rajčat, česneku a koření připravený chutný oběd či večeře. Za 40 minut na stole!
Cizrnové kuličky s drcenými rajčaty a těstovinami
Kuličky z máčené, pak povařené cizrny a dalších surovin upečené v troubě, servírované s těstovinami přelité rajčatovou omáčkou.
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
Veganský recept. Pokud nahradíte jogurt například sojovým či jiným jogurtem a vejce rozmixovanými namočenými lněnými semínky, získáte recept bezlepkový.
Cizrnové placičky
Placičky z cizrny, cukety, cibule a dalších ingrediencí, opečené dozlatova.
Čočka po orientálsku
Čočka uvařená doměkka, promíchaná s česnekem a protlakem, ochucená octem, cukrem a solí.
Čočka s rajčaty
Vařená čočka promíchaná s na cibulce a česneku podušenými, oloupanými rajčaty, dochucené solí a servírované ozdobené nasekanou petrželkou.
Čočka s uzeným masem a rajčaty
Vařená čočka krátce podušená na cibulovém základě s česnekem a rajčaty, posypaná petrželkou, servírovaná s opečenými plátky masa.
Čočkové curry s rajčaty, špenátem a vejci
Exotické curry z čočky, zeleniny, bylinek, kari pasty, nakládaných kousků rajčat a kokosového mléka, servírované s natvrdo vařenými vejci a čerstvým pečivem.
Čočkové kari
Přes noc nabobtnalá čočka podušená se zeleninou, ochucená kari a dalším kořením, servírovaná s vejci uvařenými na tvrdo.
Čočkové kuličky s gravy omáčkou
Podle tohoto receptu usmažené kuličky jsou skvělé servírované s domácí gravy omáčkou a s bramborovou kaší, nebo šťouchaným či pečeným bramborem.
Dušené fazolky
Předvařené fazolky podušené doměkka s česnekem a zeleným hráškem, dochucené bylinkami.
Farmářské fazole
Fazole chvíli podušené na cibulovém základě spolu s chilli papričkou, rajčaty, salámem a dalšími ingrediencemi.
Fazole nakyselo II.
Bílé fazole uvařené s uzeným masem a dalšími ingrediencemi doměkka.
Fazole po bretaňsku
Firma Hotovky s.r.o. má pro milovníky fazolí recept na francouzskou dobrotu. Tento pokrm je nenáročný, zvládne jej i začátečník. Ovšem pokud si na něj ani přesto netroufáte nebo se Vám právě vařit nechce, nezoufejte – vyzkoušejte Fazole po bretaňsku ve skle – ohřejete a můžete vychutnávat – doma, u vody, na horách, prostě všude, kde si to dovedete představit.
Fazole s klobásou
Orestovaná klobása s fazolemi a kečupem.
Fazole se šunkou
Sterilované fazole podušené spolu s paprikami a šunkou na cibulovém základě, zalité rozšlehanými vejci.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama