REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazole s klobásou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Orestovaná klobása s fazolemi a kečupem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
800 gsterilovaných fazolí
v nálevu
400 gkečupu
4 ksstroužky česneku
1 kscibule
2 ksklobásy
1-2 lžícecukru
vegeta
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Na hluboké pánvičce orestujeme na oleji na plátky pokrájenou cibuli
2. Přidáme na kolečka pokrájené klobásy, které necháme chvíli opéci
3. Nalijeme fazole i s nálevem a kečup, vše dobře promícháme, chvíli podusíme
4. Ochutíme pepřem, vegetou a mírně přisladíme cukrem (záleží na obsahu cukru v kečupu!)
5. Nakonec přidáme rozetřený česnek se solí, promícháme a můžeme podávat nejlépe s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy