REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

kečupy, hořčice, čatní, pyré

Podkategorie: kečupy 14, čatní 66, pyré 11, hořčice 19

Ananasové čatní

Ananas nakrájený na kostičky, podušený na cibulce spolu s cukrem, chilli, mletým koriandrem a solí.

Arašídové čatní

Rozmixované arašídy promíchané s česnekem utřeným s olejem a chilli.

Avokádové pyré

Tímto pyré můžeme plnit rajčata, papriky a podávat jako studený předkrm.

Banánové čatní

Nakrájené banány na plátky a nasekané feferonky, promíchané s ochuceným bílým jogurtem kořením garam-masala, chilli, nasekanou petrželkou, solí a olejem.

Brokolicové pyré

Podáváme ke steakům a dušenému nebo pečenému masu.

Broskvové čatní

Čatní připravené povařením broskví a dalších ingrediencí.

Broskvové chilli chutney

Máte dostatek broskví od babičky ze zahrádky? Jestliže ve spíži máte ještě broskvové kompoty z loňska, vyzkoušejte jinou pochoutku. Takové broskvové chilli chutney je doslova explozí chutí a vůní. A pokud právě broskve nepatří mezi vaše oblíbené ovoce, můžete je bez obav nahradit jiným druhem. Nechte se inspirovat od lenkalives.

Brusinkové čatní

Čatní z brusinek se skvěle hodí jako doplněk k čerstvému sladkému pečivu nebo například ke smetanovému sýru.

Brusinkovo-pomerančové čatní

Čatní z brusinek, pomerančů, jablečné šťávy a dalších ingrediencí vhodné jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu.

Celerové čatní

Celer uvařený doměkka, pak společně podušený s osmaženou cibulkou, česnekem, nasekanou petrželkou, nastrouhaným kokosem, mletým koriandrem, chilli a dalšími ingrediencemi.

Celerové pyré

Jednoduchý recept na pyré připravené z osmahnutého a pak podušeného celeru, rozmixovaného a zjemněného zakysanou smetanou.

Cibulové čatní

Jedna z mnoha variant čatní z cibule, jablka a dalších ingrediencí.

Cibulové čatní s hruškami

Jedna z variant cibulového čatní ochuceného hruškami, švestkami a dalšími ingrediencemi.

Cibulové pyré

Pyré vhodné jako příloha k hovězímu masu.

Citronová hořčice

Hořčice má své místo snad v každé rodině. A co rodina, dokonce možná co člen domácnosti, to jiný oblíbený druh hořčice. Vyzkoušejte netradiční kombinaci pikantního hořčičného semínka a svěžího citronu, kterou si v rodině oblíbí všichni.

Citrónové čatní

Nakrájené citróny na menší kousky naložené 4 týdny společně s rozemletými sušenými chilli papričkami, semínky fenyklu, hořčičnými semínky, prolisovanými stroužky česneku a solí, zalité olejem.

Cuketová hořčice

Výborná hořčice z cuket, česneku, cukru, octa a feferonek.

Cuketová hořčice II.

Tato hořčice je výborná na topinky, k uzeninám, do omáček, na potírání masa při grilování …

Cuketová hořčice III.

Další vyzkoušený recept paní Nadi, tentokrát na zeleninovou hořčici vyrobenou z cuket, hnědého cukru, česneku, feferonek, dijonské hořčice, koření … a dalších surovin.

Čatní cuketové

Cuketové čatní je chutná příloha k masům, sekané, paštikám apod.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.