pyré
Avokádové pyré
Tímto pyré můžeme plnit rajčata, papriky a podávat jako studený předkrm.
Brokolicové pyré
Podáváme ke steakům a dušenému nebo pečenému masu.
Celerové pyré
Jednoduchý recept na pyré připravené z osmahnutého a pak podušeného celeru, rozmixovaného a zjemněného zakysanou smetanou.
Cibulové pyré
Pyré vhodné jako příloha k hovězímu masu.
Dýňové pyré
Upečená dýňová dužina, rozmixovaná na pyré vhodné jako náplň koláčů, do polévek …
Hráškové pyré s mátou
Anglická verze hráškového pyré z máty, hrášku, másla a smetany.
Chilli jam
Tento chilli jam se hodí téměř ke všem druhům studených mas. Postačí vám food processor, do kterého nahážete všechny suroviny a pomelete na jemno. Vřele doporučuji vyzkoušet.
Kaštanové pyré IV.
Vhodná příloha do zmrzlinových pohárů, krémů, pěn a také toto pyré servírujeme k pečeným masům, hlavně zvěřině.
Pyré z červené řepy a křenu
Chutná příloha k pečeným a dušeným masům.
reklama