ostatní maso
Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě
Naložené pštrosí steaky v marinádě, zprudka orestované na pánvičce, či grilu.
Džuveč z nutrie
Spolu s kořenovou zeleninou a rajčaty podušené zadky z nutrie.
Grilovaná holoubata
Holoubata mají jemné maso a připravená na grilu jsou opravdu skvělá.
Guláš z nutrie
Předky z nutrie podušené na cibulovém základě spolu se slaninou.
Had smažený
Tento recept pochází z Guamu, což je ostrov ležící v jihozápadní části Tichého oceánu.
Hadí guláš
Guláš z hadího masa nastavený fazolemi a rajčaty.
Hlemýždí hašé
Uvaření a pak zapečení hlemýždi se sardelkami, žloutky a česnekem.
Hlemýždi opékaní
Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.
Hlemýždi pečení na rožni
Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.
Hlemýždi smažení
Smažená lahůdka z hlemýžďů, uvařené a pak obalené a osmažené hlemýždí maso.
Hlemýždi vaření
Uvařená tělíčka hlemýžďů, chutný předkrm nebo i hlavní chod.
Holubi pečení s hráškem
Jedna z variant, jak si upravit holoubata.
Holubi s hráškem a mandlemi
Pečení holubi spolu s hráškem, mandlemi, šunkou a dalšími ingrediencemi, servírovaní rozkrojení na půlky a posypaní vařenými vejci nakrájenými na kostičky.
Klokaní medailonky s artyčoky
Ostatní druhy masa.
Klokaní svíčková
Z klokaního boku připravená falešná svíčková servírovaná s knedlíkem, šlehačkou a brusinkami.
Koňská roštěná dušená na rajčatech
Koňská roštěná dušená v celku ve vývaru z kostí, doplněného o červené víno a rajčata.
Koňská svíčková na smetaně
Orestovaná svíčková, upečená v troubě se zeleninou, zalitá smetanovou omáčkou z výpeku.
Koňská svíčková pečeně po husarsku
Filet de cheval á-la hussarde, neboli svíčková z koňského masa protažená slaninou a uzeným masem obaleným v červené paprice a upečená na másle.
Koňské maso dušené na cibulce
Orestované a pak podušené maso ve vývaru.
Koňské pečené roštěnky
Zprudka orestované plátky koňského roštěnce, předem marinované v oleji.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama