REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní maso


Biftek z pštrosa v kořeněné marinádě

Naložené pštrosí steaky v marinádě, zprudka orestované na pánvičce, či grilu.

Džuveč z nutrie

Spolu s kořenovou zeleninou a rajčaty podušené zadky z nutrie.

Grilovaná holoubata

Holoubata mají jemné maso a připravená na grilu jsou opravdu skvělá.

Guláš z nutrie

Předky z nutrie podušené na cibulovém základě spolu se slaninou.

Had smažený

Tento recept pochází z Guamu, což je ostrov ležící v jihozápadní části Tichého oceánu.

Hadí guláš

Guláš z hadího masa nastavený fazolemi a rajčaty.

Hlemýždí hašé

Uvaření a pak zapečení hlemýždi se sardelkami, žloutky a česnekem.

Hlemýždi opékaní

Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.

Hlemýždi pečení na rožni

Podáváme jako teplý mezichod nebo jako lahůdku.

Hlemýždi smažení

Smažená lahůdka z hlemýžďů, uvařené a pak obalené a osmažené hlemýždí maso.

Hlemýždi vaření

Uvařená tělíčka hlemýžďů, chutný předkrm nebo i hlavní chod.

Holubi pečení s hráškem

Jedna z variant, jak si upravit holoubata.

Holubi s hráškem a mandlemi

Pečení holubi spolu s hráškem, mandlemi, šunkou a dalšími ingrediencemi, servírovaní rozkrojení na půlky a posypaní vařenými vejci nakrájenými na kostičky.

Klokaní medailonky s artyčoky

Ostatní druhy masa.

Klokaní svíčková

Z klokaního boku připravená falešná svíčková servírovaná s knedlíkem, šlehačkou a brusinkami.

Koňská roštěná dušená na rajčatech

Koňská roštěná dušená v celku ve vývaru z kostí, doplněného o červené víno a rajčata.

Koňská svíčková na smetaně

Orestovaná svíčková, upečená v troubě se zeleninou, zalitá smetanovou omáčkou z výpeku.

Koňská svíčková pečeně po husarsku

Filet de cheval á-la hussarde, neboli svíčková z koňského masa protažená slaninou a uzeným masem obaleným v červené paprice a upečená na másle.

Koňské maso dušené na cibulce

Orestované a pak podušené maso ve vývaru.

Koňské pečené roštěnky

Zprudka orestované plátky koňského roštěnce, předem marinované v oleji.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy