koňské maso
Koňská roštěná dušená na rajčatech
Koňská roštěná dušená v celku ve vývaru z kostí, doplněného o červené víno a rajčata.
Koňská svíčková na smetaně
Orestovaná svíčková, upečená v troubě se zeleninou, zalitá smetanovou omáčkou z výpeku.
Koňská svíčková pečeně po husarsku
Filet de cheval á-la hussarde, neboli svíčková z koňského masa protažená slaninou a uzeným masem obaleným v červené paprice a upečená na másle.
Koňské maso dušené na cibulce
Orestované a pak podušené maso ve vývaru.
Koňské pečené roštěnky
Zprudka orestované plátky koňského roštěnce, předem marinované v oleji.
Koňské řízky pikantní, po švábsku
Orestované, poté podušené, prošpikované maso z koňské kýty.
Koňský guláš
Recept na přípravu guláše z koňského masa, cibule, česneku a koření.
Koňský jazyk vařený s omáčkou
Uvařený koňský jazyk, nakrájený na kousky a prohřátý v koprové nebo sardelové omáčce.
Řezy z koňské svíčkové
Orestované řezy z koňské svíčkové, podušené v omáčce z výpeku.
reklama