REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná holoubata

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Holoubata mají jemné maso a připravená na grilu jsou opravdu skvělá.


Ingredience:
4 ksholoubat
120 gslaniny
6 lžiccitrónové šťávy
6 lžicoleje
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Vykuchaná, očištěná a důkladně omytá holoubata osušíme, po délce rozpůlíme, zploštíme, osolíme a okořeníme pepřem
2. Vyskládáme je do pekáče a zalijeme olejem smíchaným s citrónovou šťávou
3. Na 2 hodiny je dáme odležet, důkladně okapané obalíme tenkými plátky slaniny
4. Dáme na rozehřátý gril, ke grilování použijeme zbylou šťávu, kterou holoubata potíráme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy