REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Hermelín plněný houbami se smetanovou omáčkou

Vydlabané hermelíny plněné houbovou náplní, obalené v těstíčku a strouhance, usmažené dozlatova, servírované přelité smetanovou omáčkou.

Hermelín smažený v pivním těstíčku

V pivním těstíčku obalený hermelín, usmažený v horkém oleji dozlatova.

Hermelín v mandlích

Hermelín obalený v těstíčku a strouhance promíchané s mandlovými plátky, usmažený dozlatova, podávaný s celerovým salátem.

Hermelín v pivním těstíčku

Hermelín naplněný plátkem šunky, obalený v pivním těstíčku, usmažený dozlatova.

Hermelín v šalvěji a oříšcích

Hermelín obalený ve směsi hladké mouky, šalvěje, nadrobno nasekaných oříšků a v rozšlehaných vejcích, usmažený dozlatova.

Hermelín ve cmundě

Ochucené bramboráčky, plněné hermelínem, usmažené dozlatova.

Holandský řízek jinak

Čtyři různé sýry nakrájené na malé kostičky a promíchané s mletým masem, usmažené ve zlatém křupavém obalu.

Jemné sýrové karbanátky

Smažené karbanátky z hermelínu, měkkého salámu, bešamelu a dalších ingrediencí.

Karbanátky s nivou a droždím

Smažené karbanátky z nivy, droždí, vajec, česneku, mléka a strouhanky.

Karbanátky z nivy

Sýrové karbanátky připravené smícháním nastrouhaného modrého sýra se strouhankou namočenou v mléce, nasekanou zelenou petrželkou a vejci, karbanátky pak obalené ve strouhance a usmažené pěkně dozlatova.

Karbanátky z taveného sýra

Usmažené sýrové karbanátky podávané nejlépe na plátcích chleba potřených hořčicí, hojně posypané cibulí.

Nadívaný hermelín, smažený

Hermelín naplněný žampiony orestovanými na cibulovém základě spolu s oříšky a petrželkou, obalený v mouce, vejcích a drcených kukuřičných lupíncích (cornflakes), usmažený dozlatova.

Niva v těstíčku

Špalíčky nivy zatočené do plátků anglické slaniny, obalené v pivním těstíčku, osmažené dozlatova.

Smažákový špíz

Špízy ze tří druhů sýrů, obalené v trojobalu a usmažené dozlatova.

Smažená niva v šunce

Dílky nivy zabalené v šunce, namočené v těstíčku z vajec, mléka, mouky a oleje, usmažené na oleji dozlatova.

Smažená šunková rolka se sýrem

Hranolky tvrdého sýra zabalené do plátků šunky, obalené v těstíčku a strouhance, orestované dozlatova.

Smažené nivové kuličky s hroznovým vínem

Kuličky ze strouhané nivy plněné hroznovým vínem, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Smažené sýrové kuličky II.

Strouhaný eidam smíchaný s taveným sýrem, vytvarovaný do kuliček, obalený v kukuřičných lupíncích a usmažený dozlatova.

Smažené sýrové noky

Z mouky, vajec, strouhaného sýra a dalších ingrediencí vypracované těsto ve tvaru noků, usmažené v rozpáleném oleji dozlatova, servírované s brambory a tatarskou omáčkou, nebo s pečivem a zeleninovým salátem.

Smažené sýrové noky II.

Noky připravené z nastrouhaného tvrdého sýra, vejce, hladké mouky a koření, usmažené dozlatova, servírované posypané nasekanou petrželkou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy