REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Dušené skopové s kapustou

Skopové plece nakrájené na kousky, okořeněné a dušené s kapustou na slanině a cibuli.

Jehněčí dušené na rozmarýnu

Jehněčí kýta podušená v troubě, servírovaná zalitá mírně pikantní šťávou.

Jehněčí guláš

Větší marinované kostky jehněčího masa podušené na cibulovém základě zalité masovým vývarem.

Jehněčí kari s kokosem

Kostky masa podušené na cibulovém základě spolu s rajčaty, paprikou, jablkem, bílým jogurtem a dalšími ingrediencemi, servírované posypané strouhaným kokosem.

Jehněčí kolínko na černém pivu

Jedna z variant, jak připravit skvělá jehněčí kolínka. Tento recept je na kolena dušená, podlévaná pivem a dochucená rozmarýnem, pepřem a solí, servírovaná podlitá šťávou připravenou z výpeku.

Jehněčí kostky na černém pivu s chilli

Kostkly jehněčího orestované na troše oleje a másla, pak podušené v hrnci spolu s orestovanou zeleninou podlité vývarem a černým pivem.

Jehněčí kostky na zelenině a houbách s papričkou Habanero

Zvlášť v hrnci orestované kostky jehněčího, podušené doměka spolu s restovanou zeleninou a houbami, podlité vodou. Pokrm má ostřejší chuť díky použité papričce Habanero.

Jehněčí kotlety s kapary

Naklepané jehněčí kotlety potřené česnekem utřeným se solí, posypané majoránkou, opečené zprudka na oleji, servírované se šťávou z výpeku s vložkou kaparů, ozdobené citrónem nakrájeným na měsíčky.

Jehněčí kýta na houbách

Osolená jehněčí kýta pečená na másle a pak dušená s houbami a zeleninou.

Jehněčí maso na houbách

Jehněčí plece orestované a pak dušené s cibulkou a houbami.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy