REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

restované, opečené na oleji

Asijská směs s jidášovým uchem

Pikantní směs z kuřecích prsou, jidášova ucha, fazolových lusků a koření. Restovaná a pak krátce podušená na pánvi.

Bramborové špízy s krůtím masem

Uvařené brambory nakrájené na dílky a obalené ve slanině, střídavě napichované s krůtím masem nakrájeným na kostky, cuketou, opékané na oleji doměkka, servírované podlité chilli omáčkou.

Čína po česku

Rychlá minutka inspirovaná asijskou kuchyní. Původní recept podle Radima Řičici, účinkujícího v gastronomické show na TV Prima “PROTŘENO”, volně upraveno ReceptyOnLine.cz

Čínská směs z kuřecího masa

Orestované marinované kousky kuřete, servírované smíchané s podušenou zeleninou.

Drůbeží smaženky

Drůbeží smaženky ve tvaru válečků opečené na tuku dozlatova, servírované s kolečky cibule a hořčicí.

Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou

Na pánvi na sucho opečená kachní prsa, pak dopečená v troubě doměkka, servírovaná nakrájená na plátky spolu s omáčkou z výpeku.

Fritovaná křidélka

Kuřecí křidélka opečená ve fritovacím hrnci, ochucená česnekem, solí nebo vegetou a grilovacím kořením.

Gratinovaný kuřecí guláš

Guláš tak trochu jinak. Orestované kuřecí kousky zapečené se sýrem. (Vybráno z receptů našich čtenářů.)

Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky

Marinovaná kuřecí prsa nakrájená na proužky, zprudka orestovaná na wok pánvi spolu se zeleninou a opečenými žampióny. Výsledná chuť pokrmu je sladkokyselá a pikantní.

Kachní filety s brusinkovou omáčkou

Orestované kachní filety polité sosem a brusinkovou omáčkou, ozdobené plátky citronu.

Kachní prsa na zázvoru

Kachní prsa marinovaná v marinádě z cibule, strouhaného zázvoru a dalších ingrediencí, plněná jablky, opečená spolu s dalšími jablky doměkka.

Kachní prsa s pórkem a zelím

Kachní prsa nakrájená na plátky, opečená se zelím a pórkem, ochucená sójovou a ústřicovou omáčkou, posypaná sezamovými semínky.

Kachní prsa v pomerančové omáčce

Orestovaná kachní prsa, provařená v omáčce z pomerančové zavařeniny a drůbežího vývaru.

Kachní prsíčka po čínsku

Marinovaná kachní prsa nakrájená na kousky, opečená na oleji s pórkem, paprikami, zelím a houbami.

Kachní prsíčka po orientálsku

Marinovaná kachní prsíčka opečená doměkka a podávaná na ovocném čatní, ozdobená mátou.

Kachní prsíčka s brusinkovou omáčkou

Předem naložená, pak na pánvi opečená kachní prsa, nakonec malou chvíli dopečená v troubě, servírovaná s omáčkou připravenou zvlášť na pánvi z vína, brusinek, cibule a kořenové zeleniny, vývaru a dalších ingrediencí.

Kachní prsíčka s rukolou

Opečená marinovaná kachní prsíčka nakrájená na plátky a servírovaná na ochuceném salátu z rukoly.

Kousky z krůtího masa po indicku

Jde o marinované nudličky masa, zprudka opečené na pánvi spolu s dalšími ingrediencemi, pak ještě chvíli podušené, dochucené typickým indickým kořením.

Krakonošův oheň

Kuřecí maso se smetanou, cibulí a chilli.

Krocan s klikvou

Tradiční vánoční krocan na čínský způsob. Ve woku orestované kousky kuřecích prsíček spolu s kousky klikvy, konzervovaných jedlých kaštanů a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy