REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Drůbeží smaženky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Drůbeží smaženky ve tvaru válečků opečené na tuku dozlatova, servírované s kolečky cibule a hořčicí.


Ingredience:
240 gdrůbeží pasty (několikrát pomleté, nebo rozmixované syrové drůbeží maso)
160 gvepřového ořezu
140 gcibule
80 ghořčice
70 gsádla
12 gstrouhanky
12 gsoli
2 gmleté sladké papriky
2 gmletého černého pepře

Postup:
  1. Drůbeží pastu smícháme s umletým vepřovým ořezem
  2. Přidáme poloviční dávku očištěné, na jemno nakrájené cibule, a strouhanku
  3. Směs mírně osolíme, okořeníme mletou sladkou papriku a černým pepřem, hmotu důkladně promícháme
  4. Vytvoříme válečky stejné velikosti, které mírně zploštíme a opečeme je v horkém tuku dozlatova
  5. Jednotlivé porce smaženek přeléváme zbylým sádlem z výpeku, obkládáme druhou částí na kolečka pokrájené cibule a hořčicí.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy