pěny, pyré, sněhy
Borůvková pěna
Tvaroh vyšlehaný s mlékem, cukrem, vejcem a borůvkami, nakonec nastavený tuhou bílkovou pěnou.
Čokoládová pěna
Dezertní pěna připravená z čokolády rozpuštěné ve vodní lázni a smíchané se sněhem z bílků a čerstvě vyšlehanou tuhou smetanou.
Čokoládová pěna II.
Vyšlehaná smetana smíchaná se žloutkovou pěnou a ve vodní lázni rozpuštěnou čokoládou s máslem a brandy.
Čokoládová pěna mražená nebo chlazená
Intenzivní chuť čokolády, která se rozplývá na jazyku. Pěna se smetanou a šlehanými vajíčky je hotová za patnáct minut.
Čokoládová pěna s chilli
Pěna z vyšlehané smetany smíchané se žloutkovou pěnou, tuhým sněhem z bílků, rozpuštěné čokolády a na jemno nakrájené chilli papričky.
Jablečné pyré s brusinkami
Podušená jablka s vínem, skořicí a citronovou šťávou, podávaná s brusinkovým kompotem a zakysanou smetanou, posypaná skořicí.
Jahodová pěna
Pěna ušlehaná z prolisovaných jahod, vaječných bílků a cukru, servírovaná v miskách ozdobená šlehačkou a celými jahodami.
Jahodová pěna II.
Jahodová pěna ušlehaná z jahod a smetany, dochucená cukrem.
Jahodová pěna III.
Ovocný dezert z jahod, žloutkové pěny, tvarohu, želatiny a šlehačky, podávaný ozdobený nasekanými lístky máty.
Jahodová pěna se šumivým vínem a domácí sušenkou
Lahodná a osvěžující pěna která bude vypadat vedle drsné a výrazné sušenky jako jemná dobrota, ovšem spolu tvoří velmi zajímavou kombinaci protikladů.
Jahodová zapečená pěna
Z bílku vyšlehaný sníh smíchaný s jahodami a cukrem, zapečený v troubě.
Jahodový dezert s vodkou
Skvělý dezert z jahod, krupicového cukru, šťávy z 1 ks limetky a vodky.
Krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodami
Delikátní čokoládový krém báječně doplňuje kokosová omáčka dochucená kůrou z limetky. Servírváno s čerstvými jahodami nebo jiným oblíbeným ovocem.
Malinová pěna
Malinová pěna je skvělá příloha k lívancům, palačinkám či vdolkům. Také ji můžeme servírovat samostatně s ovocem a šlehačkou.
Malinová pěna II.
Dezert z čerstvých nebo i mražených malin, bílé želatiny, vejce, plnotučného jogurtu, bílku a dalších ingrediencí.
Nadýchaná čokoládová pěna
Sladká pěna ze dvou čokoládových chutí, smetany ke šlehání a vaječných žloutků, vychlazená servírovaná ve sklenicích ozdobená šlehačkou, čokoládovými hoblinkami a mátou.
Ostružinové pyré
Pyré připravené z podušených ostružin, jablek, broskví, cukru a kyseliny citronové.
Ovocná pěna
Sladká pěna z jablek.
Ovocná pěna II.
Lehký letní dezert připravený ze zmrazeného ovocného protlaku,citronové šťávy, cukru a bílku.
Pěna z bílé čokolády
Zajímavá varianta přípravy čokoládové pěny, pomocí bombiček a nádoby na šlehačku.
- 1
- 2
- Následující
reklama