Delikátní čokoládový krém báječně doplňuje kokosová omáčka dochucená kůrou z limetky. Servírváno s čerstvými jahodami nebo jiným oblíbeným ovocem.
Ingredience:
500 ml | kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine |
300 g | hořké čokolády |
30 g | cukru |
2 lžíce | strouhaného kokosu |
dřeň z vanilkového lusku | |
kůra z jedné limetky | |
vanilkový lusk |
Postup:
1. Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout, aby nebyla horká
2. 300 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine a strouhaný kokos zamícháme do rozehřáté čokolády
3. 200 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine, vanilkový lusk, kůru z jedné limetky a cukr svaříme do lehce husté omáčky
4. Podáváme s čerstvými jahodami, nebo jiným čerstvým ovocem.
Zdroj: www.alpro.com/cz.