REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pěna z bílé čokolády

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavá varianta přípravy čokoládové pěny, pomocí bombiček a nádoby na šlehačku.


Ingredience:
400 gsmetany
200 gbílé čokolády
3 gcitronové kůry

Postup:

1. Nejlépe ve vodní lázni rozehřejeme bílou čokoládu spolu s citrónovou kůrou a smetanou
2. Vše procedíme a přendáme do tlakové láhve na šlehačku, do které vyprázdníte dvě bombičky s plynem.

Poznámka:

Vodní lázeň – Dva hrnce vložíme do sebe, do většího vlijeme vodu, v menším vaříme použité suroviny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy