REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ovocná pěna II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lehký letní dezert připravený ze zmrazeného ovocného protlaku,citronové šťávy, cukru a bílku.


Ingredience:
100 gzmrazeného ovocného protlaku
50 gjemného moučkového cukru
1/2 ksvaječného bílku
citrónová šťáva

Postup:

1. Zmrazený ovocný protlak rozdělíme na malé části, zakápneme ho citrónovou šťávou
2. Protlak rozmixujeme spolu s bílkem a cukrem
3. Po vyšlehání naplníme pěnu do sklenic a ihned podáváme.

Doporučení:

Sklenice s pěnou můžeme ozdobit šlehačkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy