smažené, fritované
Aljašská treska v těstíčku
Rybí filé smažené v těstíčku podávané s brambory a zakysanou smetanou s česnekem.
Bramboráky z kapřího masa
Chutné rybí bramboráky usmažené na pánvi dozlatova.
Candát po zámecku
Filety z candáta obalené v ochuceném těstíčku a usmažené dozlatova.
Candát v bylinkové košilce
Filety z candáta marinované ve víně na cibuli, obalené v bylinkách smíchaných se strouhankou z toastového chleba, pepřem a parmazánem, usmažené dozlatova.
Domácí rybí prsty
Předsmažené rybí prsty před lety nechyběly snad v žádném mrazáku a plnily nejedno dětské bříško. Jenže v nich často tak trochu chybělo maso a naopak přebývala spousta zvýrazňovačů chutí a vůní, které však dobře nechutnaly ani nevoněly. Nízkotučné rybí maso bylo navíc často obalené v nekvalitní, dobarvené strouhance plné tuku. Nenechte si zkazit milované „dětské jídlo“ a připravte si domácí rybí prsty z kvalitních surovin.
Filé plněné fazolkami
Filé z tresky plněné strouhaným parmazánem, koprem, zelenými fazolkami a obalené v rozšlehaném vejci s moukou, strouhance a osmažené na oleji dozlatova.
Hranolky z tolstolobika
Filety z tolstolobika nakrájené na větší hranolky, marinované v sójové marinádě, obalené v hladké mouce smíchané s paprikou a škrobovou moučkou, usmažené dozlatova.
Ježdíci smažení
Omytí a vykuchaní ježdíci zbavení šupin, obalení v těstíčku z mouky, vajec a soli, pak ve strouhance, usmažení v rozpáleném oleji dozlatova.
Kapr po francouzsku
Naložené porce kapra, obalené v hladké mouce, usmažené dozlatova.
Kapr smažený po švýcarsku
Osmažené porce kapra obalené ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.
Kapr smažený v nadýchaném těstíčku
V kynutém těstíčku připraveném z droždí, hladké mouky, piva a vejce obalené podkovy kapra, ty pak usmažené v oleji pěkně dozlatova.
Kapr smažený v parmazánovém těstíčku
Porce kapra obalené v mouce, vejcích a ochucené strouhance, usmažené dozlatova.
Kapr smažený ve vinném těstíčku
Porce kapra pokapané citrónem, osolené, obalené ve vinném těstíčku, usmažené dozlatova.
Kapr v bylinkovém trojobalu
Na Štědrý den se ve většině českých domácností připravuje tradiční kapr, a to nejčastěji smažený v klasickém trojobalu. Tato klasika je v tuzemsku neodmyslitelnou součástí Vánoc, vyzkoušejte ale něco nového, obalte porce ryby v bylinkovém trojobalu.
Kapr v citronovém těstíčku
Porce kapra 2x obalené v kořeněné strouhance a vejcích nastavených mlékem, usmažené v dobře rozpáleném oleji pěkně dozlatova.
Kapr v pikantní úpravě
Porce kapra obalené v pikantní mouce, osmažené v oleji dozlatova.
Kapří kousky s cibulovo-jablečným chutney
Osmažené kousky rybího masa s chutney a ochucenou ricottou.
Kapří prsty
Marinované kousky z kapra, obalené v mouce smíchané s paprikou a škrobem, usmažené dozlatova.
Karbanátky s uzenou treskou
Bramborové karbanátky s rybou.
Karbanátky z bolena
Hlavně připravit maso z bolena na tento recept zabere dost času a práce, ale budete odměněni chutnými voňavými rybími karbanátky, které v obchodě určitě nekoupíte.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Následující