REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramboráky z kapřího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutné rybí bramboráky usmažené na pánvi dozlatova.


Ingredience:
250 gčerstvého kapřího masa bez kostí
250 gnastrouhaných brambor
80 gslaniny
2-3 ksstroužky česneku
majoránka
pepř
sůl
olej na smažení

Postup:

1. Rybí vykostěné maso pomeleme spolu se slaninou
2. Syrové brambory nastrouháme a necháme chvíli stát, přebytečnou vodu slijeme
3. Z pomletého masa, slaniny a nastrouhaných brambor vypracujeme hmotu, kterou ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, pepřem a solí
4. Z promíchané směsi tvoříme na rozpáleném oleji na pánvi bochánky, které rozetřeme a usmažíme z obou stran chutné bramboráčky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy