REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažené, fritované

Čevabčiči IV.

Recept, který zdomácněl v českých kuchyních již více, jak před 100 lety! Jde o mleté masové šišky usmažené na tuku, servírované s brambory, hořčicí, tatarkou a cibulí.

Holandský řízek

Pomletý vepřový bůček smíchaný s nastrouhaným sýrem, usmažený na oleji ve tvaru naditých placek.

Holandský řízek II.

Dozlatova usmažený řízek z mletého masa, sýra a dalších ingrediencí.

Holandský řízek III.

Dozlatova usmažený řízek z mletého vepřového masa a dalších ingrediencí.

Holandský řízek IV.

Řízky z mletého vepřového masa a více druhů sýrů, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.

Holandský řízek z vepřového masa

Mleté vepřové maso smíchané se sýrem, vytvarované do placiček, obalené ve strouhance a usmažené na oleji dozlatova.

Kapustové karbanátky

Karbanátky ze spařené a rozemleté kapusty spojené s mletým masem a uzeným.

Kapustové karbanátky s mletým masem

Uvařená kapusta smíchaná s cibulí, houskou, vejci, strouhankou, kořením a moukou, vytvarovaná do tvaru karbanátek, usmažená dozlatova.

Kapustové karbanátky se sýrem a kuskusem

Kapustové karbanátky zase jinak. Přidaný kuskus je odlehčí, sýr a čerstvá zelená nať jim zase dodají skvělou chuť.

Karbanátky bez zahušťování

Karbanátky z mleté vepřové plece zjemněné smetanou, ochucené sladkou paprikou a majoránkou. Smažené na oleji a podávané s bramborovou kaší.

Karbanátky plněné sýrem

Tvarůžky uprostřed sekaného masa, obalené a osmažené na oleji.

Karbanátky s krůtím masem a zeleninou

Mleté krůtí maso jako karbanátky s kousky zelené kapie a mrkve, ochucené sušeným česnekem a červenou sladkou paprikou. Smažené či pečené v troubě.

Karbanátky s nivou

Mleté karbanátky z vepřového masa dochuceného nivou, česnekem, cibulí, paprikou a pepřem, usmažené dozlatova.

Karbanátky s osmaženou cibulkou

Karbanátky z mletého masa, osmažené cibule, slaniny, česneku a dalších ingrediencí, usmažené dozlatova.

Karbanátky s ovesnými vločkami

Ze směsi mletého masa, ovesných vloček a dalších ingrediencí, vytvarované karbanátky, usmažené na oleji dozlatova.

Karbanátky s pepřovou omáčkou

Karbanátky z mletého masa, paprik, chilli papričky, cibule, vejce a koření, usmažené dozlatova a podávané s pepřovou omáčkou.

Karbanátky z drůbežího masa se sýrem a brambory

Kuřecí nebo krůtí maso smíchané s jemně nastrouhanými brambory a sýrem, ochucené paprikou, pepřem a solí. Smažené na oleji.

Kuličky v citronové omáčce

Kuličky z mletého hovězího masa a dalších ingrediencí, osmažené dozlatova, podávané se špenátem, přelité citronovou omáčkou.

Mandlové karbanátky

Mleté maso smíchané s mletými mandlemi, vytvarované na ploché karbanátky a pečené v troubě dozlatova.

Masové karbanátky nastavené patizony

Mleté maso promíchané s nastrouhanými patizony, ochucené kořením, usmažené dozlatova.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy