REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapustové karbanátky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Karbanátky ze spařené a rozemleté kapusty spojené s mletým masem a uzeným.


Ingredience:
200 gmletého masa
150 guzeného masa
2 ksstroužků česneku
1 kskapusty
1 ksvejce
1/2 ksrohlíku
Na obalení:
1 ksvejce
hladká mouka na obalení
strouhanka

Postup:

1. Kapustu vložíme na 3 minuty do vroucí vody, vyndáme, necháme okapat
2. Na masovém strojku umeleme spařenou kapustu a uzené maso
3. Přidáme dva rozetřené stroužky česneku a část rohlíku
4. Mleté maso, vajíčko, sůl, pepř, špetku majoránky spojíme s kapustou a uzeným a vše důkladně propracujeme
5. Ze směsi uděláme karbanátky, které obalíme ve vajíčku a strouhance a na oleji usmažíme.

Doporučení:

Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a okurkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy