REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karbanátky z drůbežího masa se sýrem a brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí nebo krůtí maso smíchané s jemně nastrouhanými brambory a sýrem, ochucené paprikou, pepřem a solí. Smažené na oleji.


Ingredience:
500 gmletého důbežího masa
150 gfety (nebo balkánského sýra)
3 ksvětších vařených brambor
1-2 ksvejce
sladká paprika
pepř
olej
olej
sůl

Postup:

1. Maso smícháme jemně nastrouhanými brambory a sýrem
2. Přidáme vejce, osolíme, opepříme a ochutíme sladkou paprikou
3. Navlhčenou rukou tvoříme malé kuličky
4. Opékáme v oleji do zlatova a podáváme s brambory, kaší nebo salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy