REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Krůtí kotlík s paprikou

Opečené krůtí maso povařené v kotlíku s cibulí, česnekem a dalšími ingrediencemi doměkka.

Krůtí kuličky v rajské omáčce

Mleté krůtí maso vytvarované do kuliček, vařené v páře a servírované s rajskou omáčkou.

Kuře na estragonu

Porce vařeného kuřete servírované s omáčkou z kořenové zeleniny, mléka, smetany a žampionů,ochucené nadrobno nasekaným estragonem.

Kuře na víně se zeleninou

Kuře uvařené ve vodě doměkka spolu se zeleninou, bílým vínem, bylinkami a kořením.

Kuře se zeleninou

Kuře uvařené se zeleninou se světlě nažloutlou jemnou omáčkou.

Kuře ve smetanové omáčce

Tento recept je poměrně jednoduchý, přesto jde o velkou dobrotu. Kdo má rád smetanové omáčky a kuřecí maso, rozhodně musí tento recept vyzkoušet!

Kuře zadělávané ve vývaru

Kuře uvařené se zeleninou, podávané se světle nažloutlou jemnou omáčkou.

Kuřecí prso s avokádem a camembertem

Kuřecí prsní řízek naplněný sýrem a avokádem, uvařený v hrnci na páře na cedníku spolu s nastrouhanou zeleninou a bylinkami. Recept z pořadu TV Prima “Teď vaří šéf!” šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Kuřecí rizoto s pestem

Podušená rýže smíchaná s grilovaným kuřecím masem a pestem, servírovaná ozdobená rukolou.

Rizoto z kuřete se sýrem

Uvařená rýže smíchaná s kousky uvařeného kuřete s vložkou sterilované mrkve a hrášku.

Rizoto z pečeného husího masa

Rizoto připravené ze zbytků pečené husy z minulého dne, cibule, hrášku a rýže, servírované posypané nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

Slepice v polévce s nudlemi

Porce slepice uvařené v mírně osolené vodě se zeleninou a kořením doměkka, servírované s pečivem.

Slepice vařená v tlakovém hrnci

Slepice se vaří opravdu dlouho, hlavně větší a starší kusy je třeba vařit v tlakovém hrnci až 3 hodiny! Dále ji pak zpracováváme dle příslušných receptur. Vývar použijeme na polévku.

Trhané kuře s medovo-česnekovou omáčkou

Příprava pokrmu v pomalém hrnci! Delší příprava u tohoto receptu se bohatě vyplatí skvělou chutí masa spojeného s dalšími surovinami.

Vařené kuře

Kuře uvařené se zeleninou se skvěle hodí jako součást salátů, nebo ho lze podávat při různých dietách.

Zapékané kuře po hanácku

Vařené kuřecí maso s těstovinami.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.