vařené
Krůtí kotlík s paprikou
Opečené krůtí maso povařené v kotlíku s cibulí, česnekem a dalšími ingrediencemi doměkka.
Krůtí kuličky v rajské omáčce
Mleté krůtí maso vytvarované do kuliček, vařené v páře a servírované s rajskou omáčkou.
Kuře na estragonu
Porce vařeného kuřete servírované s omáčkou z kořenové zeleniny, mléka, smetany a žampionů,ochucené nadrobno nasekaným estragonem.
Kuře na víně se zeleninou
Kuře uvařené ve vodě doměkka spolu se zeleninou, bílým vínem, bylinkami a kořením.
Kuře se zeleninou
Kuře uvařené se zeleninou se světlě nažloutlou jemnou omáčkou.
Kuře ve smetanové omáčce
Tento recept je poměrně jednoduchý, přesto jde o velkou dobrotu. Kdo má rád smetanové omáčky a kuřecí maso, rozhodně musí tento recept vyzkoušet!
Kuře zadělávané ve vývaru
Kuře uvařené se zeleninou, podávané se světle nažloutlou jemnou omáčkou.
Kuřecí prso s avokádem a camembertem
Kuřecí prsní řízek naplněný sýrem a avokádem, uvařený v hrnci na páře na cedníku spolu s nastrouhanou zeleninou a bylinkami. Recept z pořadu TV Prima “Teď vaří šéf!” šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.
Kuřecí rizoto s pestem
Podušená rýže smíchaná s grilovaným kuřecím masem a pestem, servírovaná ozdobená rukolou.
Rizoto z kuřete se sýrem
Uvařená rýže smíchaná s kousky uvařeného kuřete s vložkou sterilované mrkve a hrášku.
Rizoto z pečeného husího masa
Rizoto připravené ze zbytků pečené husy z minulého dne, cibule, hrášku a rýže, servírované posypané nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.
Slepice v polévce s nudlemi
Porce slepice uvařené v mírně osolené vodě se zeleninou a kořením doměkka, servírované s pečivem.
Slepice vařená v tlakovém hrnci
Slepice se vaří opravdu dlouho, hlavně větší a starší kusy je třeba vařit v tlakovém hrnci až 3 hodiny! Dále ji pak zpracováváme dle příslušných receptur. Vývar použijeme na polévku.
Trhané kuře s medovo-česnekovou omáčkou
Příprava pokrmu v pomalém hrnci! Delší příprava u tohoto receptu se bohatě vyplatí skvělou chutí masa spojeného s dalšími surovinami.
Vařené kuře
Kuře uvařené se zeleninou se skvěle hodí jako součást salátů, nebo ho lze podávat při různých dietách.
Zapékané kuře po hanácku
Vařené kuřecí maso s těstovinami.
reklama