REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Krůtí kotlík s paprikou

Opečené krůtí maso povařené v kotlíku s cibulí, česnekem a dalšími ingrediencemi doměkka.

Krůtí kuličky v rajské omáčce

Mleté krůtí maso vytvarované do kuliček, vařené v páře a servírované s rajskou omáčkou.

Kuře na estragonu

Porce vařeného kuřete servírované s omáčkou z kořenové zeleniny, mléka, smetany a žampionů,ochucené nadrobno nasekaným estragonem.

Kuře na víně se zeleninou

Kuře uvařené ve vodě doměkka spolu se zeleninou, bílým vínem, bylinkami a kořením.

Kuře se zeleninou

Kuře uvařené se zeleninou se světlě nažloutlou jemnou omáčkou.

Kuře zadělávané ve vývaru

Kuře uvařené se zeleninou, podávané se světle nažloutlou jemnou omáčkou.

Kuřecí prso s avokádem a camembertem

Kuřecí prsní řízek naplněný sýrem a avokádem, uvařený v hrnci na páře na cedníku spolu s nastrouhanou zeleninou a bylinkami. Recept z pořadu TV Prima “Teď vaří šéf!” šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Kuřecí rizoto s pestem

Podušená rýže smíchaná s grilovaným kuřecím masem a pestem, servírovaná ozdobená rukolou.

Rizoto z kuřete se sýrem

Uvařená rýže smíchaná s kousky uvařeného kuřete s vložkou sterilované mrkve a hrášku.

Rizoto z pečeného husího masa

Rizoto připravené ze zbytků pečené husy z minulého dne, cibule, hrášku a rýže, servírované posypané nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

Slepice v polévce s nudlemi

Porce slepice uvařené v mírně osolené vodě se zeleninou a kořením doměkka, servírované s pečivem.

Slepice vařená v tlakovém hrnci

Slepice se vaří opravdu dlouho, hlavně větší a starší kusy je třeba vařit v tlakovém hrnci až 3 hodiny! Dále ji pak zpracováváme dle příslušných receptur. Vývar použijeme na polévku.

Trhané kuře s medovo-česnekovou omáčkou

Příprava pokrmu v pomalém hrnci! Delší příprava u tohoto receptu se bohatě vyplatí skvělou chutí masa spojeného s dalšími surovinami.

Vařené kuře

Kuře uvařené se zeleninou se skvěle hodí jako součást salátů, nebo ho lze podávat při různých dietách.

Zapékané kuře po hanácku

Vařené kuřecí maso s těstovinami.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy