REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařené kuře

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuře uvařené se zeleninou se skvěle hodí jako součást salátů, nebo ho lze podávat při různých dietách.


Ingredience:
1 kskuřete
2 ksmrkve
1 kscibule
1 ksmenšího celeru
1 kskořenové petržele
1,25 lvody
sůl

Postup:

1. Dobře očištěné kuře naporcujeme na čtvrtky, vložíme je do hrnce a zalijeme mírně osolenou vařící vodou
2. Přikryté vaříme asi 15 minut, pak přidáme oloupanou, na čtvrtky rozkrájenou cibuli, očištěnou zeleninu a maso vaříme doměkka
3. Maso z vývaru vyjmeme a dále použijeme dle příslušných receptur, vývar přecedíme a uchováme k dalšímu použití, zeleninu nakrájíme na kostičky a vrátíme zpět do vývaru.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy